Gdzie w Gdańsku obszyję wykładzinę? (1) Mam spory szeroki pas pozostały po odcięciu od wykładziny. Chcę z niego... Tankjira szklany stół (13) gdzie kupic szklany stół,taki jak byl kiedys na promocji w ikei ( akurat byl... sylvia Jaki palnik wybrać? RTM 2660 czy RTM 3660? (2) Jaki palnik na gaz MAPP wybrać? RTM 2660 czy RTM 3660? Czy ktoś wie, który... kk389
Potrzebna dobra firma montująca drzwi :)!!!! (2) Witam Znacie jakąś dobrą firme "drzwiowa" :) ?? Szukam dzwi... kola Zmywarka - pomóżcie (16) Powiedzcie mi która zmywarka jest lepsza? Którą wybrać?... beata408 proszę o opnię na temat firmy Adostol z Elbląga (1) Chciałbym zrobić w mieszkaniu kuchnię pod zabudowę. Co myślicie o firmie... Lew ROLETY i ŻALUZJE dot. firmy SEGA rolety żaluzje (3) Witam serdecznie Mam pytanie ponieważ chcę założyć w domu żaluzje albo... raken Meble kuchenne na wymiar, okolice Tczewa (5) Jaką firmę z okolic Tczew możecie polecić do wykonania mebli kuchennych?... happy_day Zmywarka (2) Witam. prosze doradzcie jakiej firmy kupic zmywarke 45 cm szer.Taka tylko mi... axelka kuchnia- szkło kolorowe na ścianę gdzie zamówić (6) Dzień dobry Proszę o poradę gdzie na terenie trójmiasta mogę zamówić firmę,... Edyta płytki Domino, warto? (2) czy ktoś ma płytki ceramiczne Domino?są dość tanie i nie wiem czy cena nie... Kasia termometr do piekarnika - gdzie kupię? (4) Szukam pilnie miejsca w Trójmieście, gdzie mogę kupić termometr który mierzy... lajecka Tani i dobry sklep ze sprzętem AGD i wyposażeniem łazienek (15) Urządzamy mieszkanko. Macie wnioski gdzie można kupić dobrze i tanio sprzęt... Ruda MEBLE DZIECIĘCE (15) Poszukuję mebli dziecięcych dla synka 3 lat. Łóżko szafa, regał i jakieś... gdynianka82 macie opinie o firmie arpi (1) czy ktos moze ma jakies opinie o tej firmie, sprzedaja kanapy ze skory, czy... DD Deska wolnoopadająca (2) Mam pytanie do użytkowników desek wolnoopadających. Jak długo wytrzymuje... gość Szukam dobrej jakosci w przystepnych cenach na dachowki i okna (7) Witam wszystkich. Widze ze bardzo fajnie dziala to forum i mozna z niego... Małgosia dobra kanapa - pomózcie:) (4) Proszę o pomoc. Szukam dobrej kanapy, taka na której mozna się wyspać i... noKa pomocy!! (5) Proszę, podajcie mi adresy namiary gdzie w Gdańsku mogę kupić części do... ja2ras Nowe żelazko (1) Przyszedł czas na zakup nowego żelazka. Stare służyło bardzo długo, a od... gość