Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

SUPER!!! (1) Teoria w weekend, systematyczne jazdy, przemili ludzie z dużym doświadczeniem... Sandra Delta jest najlepszy. (1) Jeżeli chcecie nauczyć się wszystkiego co kierowca powinien umieć oraz zdać... Jan Trypucki najlepsza szkoła! (1) Warto! Naprawdę warto! Świetni instuktorzy.Zdalam prawko za pierwszym razem... Magda
Dominika opinia (1) Polecam tą szkołę jazy ponieważ obsługa w biurze bardzo miła, poziom wykładów... Dominika Malotka Kamil - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy, poziom nauki na wysokim poziomie, duża pomoc... Kamil Szymon Fryca - opinia (1) Bardzo polecam!!! Szybko tanio i skutecznie ;) Szymon Fryca Dominika - opinia (1) Naprawdę świetni instruktorzy, profesjonalne przygotowanie młodych... Dominika Opinia (1) Wykłady z Tomkiem K. szybko i treściwie w ciągu jednego weekendu. Jazdy,... a Delta- godne polecenia! (1) Profesjonalni instruktorzy przy czym dodatkowo bardzo sympatyczni. Pomimo... Agata Duda Delta (1) Serdecznie polecam ową szkołę nauki jazdy. Przemiła kadra, na wysokim... Mikołaj Alicja - opinia (1) To, ze zdalam za pierwszym razem mowi chyba samo za siebie! :) super szkola i... Alicja Opinia (1) Naprawdę jestem wdzięczny za to, że mogłem uczyć się w DELCIE pod okiem... Michał Skwierawski Wiktor - opinia (1) wszystko na tip top Wiktor ŚWIETNA SZKOŁA JAZDY!!!! (1) Obsługa GENIALNA!! Zarówno jeśli chodzi o instruktorów czy o Panią Renatę... crazydriverpoland Profesjonaliści :) (1) Profesiolalni, sympatyczni i kreatywni instrukotrzy oraz miła obsługa w... Asia Zdałam! (1) Wspaniale! Cze xxx - opinia (1) Delta to profesjonalna szkoła godna polecenia. Po długiej przerwie naprawdę... xxx Profesjonalne podejście i miła atmosfera. (1) Instruktorzy bardzo profesjonalni i poważnie podchodzacy do swoich... Honorata Bardzo polecam :) (1) Bardzo się cieszę że wybrałam tę szkołę. Obsługa w biurze bardzo miła,... Karolina Delta (1) Zdawanie prawa jazdy w tym ośrodku było czystą przyjemnością. Miła atmosfera,... Filip