Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Kacper - ocena (2) Serdecznie polecam OSK Delta! Wszystko profesjonalnie od teorii po praktykę.... Kacper Ewelina - ocena (2) Świetna szkółka osk delta super atmosfera od samego początku, wszyscy bardzo... Ewelina Ewa - ocena (2) Egzamin praktyczny zdany za drugim razem! Instruktorka Ania i instruktor... Ewa
Oktawiusz D. - ocena (2) Egzamin teoretyczny i praktyczny kat. B zdane za pierwszym podejściem. Jestem... Oktawiusz D. Anna - ocena (2) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Delta oraz instruktorkę Anię. Jazdy... Anna Zofia Zelwak - ocena (2) Ogromnie polecam tę szkołę jazdy! Trafiłam do niej dzięki dobrym opiniom i... Zofia Zelwak Tomek - ocena (2) Polecam bardzo szkołę jazdy osk delta. obsługa bardzo miła i zorganizowana.... Tomek Martyna - ocena (2) osk delta = solidne szkolenie + szybkie zdanie egazminu Jestem bardzo... Martyna Maria - ocena (2) Bardzo polecam szkołę jazdy delta. Cała obsługa, zaczynając od biura, a... Maria Klaudia - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam instruktora prawa jazdy Pana Piotra. To osoba o... Klaudia Wiktoria - ocena (2) Polecam, instruktorzy bardzo pomocni Wiktoria Bartek - ocena (2) Rewelacja, wykłady dobrze poprowadzone, wszystko świetnie wytłumaczone,... Bartek Marta - ocena (2) Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta, a w szczególności instruktora Pana... Marta Weronika - ocena (2) Z całego serca polecam Deltę! Od samego początku każdy nauczyciel był... Weronika Szymon - ocena (2) Z usług Delty i instruktora Rafała korzystałem naprawdę długo - prawie rok! W... Szymon Milena - ocena (2) Bardzo dobra współpraca od początku do końca. Kurs teoretyczny był prowadzony... Milena Karolina - ocena (2) Bardzo polecam szkołę jazdy Delta! Z całego serca rekomenduję instruktora... Karolina Wiktor Mróz - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam jazdy z panem Rafałem każdemu, komu zależy na... Wiktor Mróz wlad - ocena (2) Zdecydowanie polecam Delte dla osob, które pragną dobrze przygotować się do... wlad Julia - ocena (2) Z całego serca polecam Deltę!!! Profesjonalni, cierpliwi i życzliwi... Julia