Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Baldwib - ocena (1) Daje 6/6 gdyż szkoła godna polecenia, a w szczególności pan Marek pomógł mi... Baldwib Jakub - ocena (1) Pan Marek świetnie przygotował do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem.... Jakub Róża - ocena (1) Od pierwszej jazdy wiedziałam, że trafiłam. na najlepszego instruktora pod... Róża
Mikołaj - ocena (1) Jazdy z Panem Rafałem to czysta przyjemność. Bardzo dobre przygotowanie do... Mikołaj Mateusz - ocena (1) Już pierwszą linijkę dedykuję Panu Rafałowi. Dzięki niemu egzamin państwowy... Mateusz Nadia - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta. Indywidualne podejście do kursanta oraz liczne... Nadia Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anię, super Pani z zawsze dobrym humorem. Zapewnia... Paulina Jakub - ocena (1) Polecam OSK Delta dobrzy mili nauczyciele, wszystko łatwo prosto i szybko da... Jakub Paweł - ocena (1) Na prawdę nie mogę powiedzieć nic złego. Bardzo miła atmosfera podczas kursu,... Paweł Agata Paszek - ocena (1) Polecam z całego serca!! Stresowałam się bardzo jazda a Delta sprawiła że... Agata Paszek Malwina Zielińska - ocena (1) Jeśli szukasz dobrej szkoły jazdy to OSK Delta jest najlepszym wyborem.... Malwina Zielińska Anastazja - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla instruktora Rafała, którym poprzez swoje... Anastazja Sebastian - ocena (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku i całym trójmieście, polecam wszystkich... Sebastian Michał - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta, a zwłaszcza instruktora Marka - ogromne... Michał Dominika - ocena (1) Bardzo polecam Osk Delta a szczególnie Pana Marka który bardzo profesjonalnie... Dominika Julia - ocena (1) Bardzo polecam Deltę. Ukończyłam kurs prawa jazdy bez żadnych problemów.... Julia Mikołaj - ocena (1) Gorąco polecam Deltę, a zwłaszcza instruktora Rafała - świetny fachowiec,... Mikołaj Tymek - ocena (1) Bardzo polecam szkołe, wykłady teoretyczne prowadzone w bardzo fajny sposób,... Tymek Aniela - ocena (1) super, zdałam odrazu ! Aniela Oliwia - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Delta, a przede wszystkim instruktora pana Rafała.... Oliwia