Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Krzysiek - ocena (1) Można wiele się nauczyć od Delty na Zaspie, super szkolenia z jazd, polecam. Krzysiek Karolina - ocena (1) Polecam jak najbardziej osk delta gdańsk. pan Rafał wspaniały instruktor.... Karolina bartosz wiśniewski - ocena (1) Z pewnością mogę polecić OSK Delta z uwagi na profesjonalizm, umiejętność... bartosz wiśniewski
Wiktoria M - ocena (1) Chciałabym z całego serca polecić OSK Delta. Miałam przyjemność jeździć z... Wiktoria M Julia - ocena (1) Miałam przyjemność uczęszczać do szkoły nauki jazdy Delta i z pełnym... Julia Małgorzata Grzelecka - ocena (2) Mega szczęśliwa Fanfarydla osk delta gdańsk Podziękowania dla Pana TOMKA za... Małgorzata Grzelecka Marharyta - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Zostałam świetnie przygotowana do... Marharyta Tomasz K. - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu. Dziękuję Tomkowi i Markowi za solidne... Tomasz K. Paweł Kozłowski - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta - świetny ośrodek. W szczególności rekomenduję... Paweł Kozłowski Natalia - ocena (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście! Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny... Natalia Nikodem - ocena (1) Polecam Delta OSK. Wykłady jak i jazdy z Panem Tomkiem, przyczyniły się do... Nikodem Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam pana Rafała, cierpliwy i wymagający instruktor, wszystko... Zuzanna Agnieszka K - ocena (1) Świetna szkoła jazdy najlepsza w Trojmiescie. Egzamin zdany za pierwszym razem Agnieszka K Mikołaj - ocena (1) Pan Tomasz dobek najlepszy instruktor Mikołaj Iwo Michałowski - ocena (1) Bardzo polecam szkołę, wykłady teoretyczne prowadzone w fajny sposób, a jazdy... Iwo Michałowski Róża - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta! Idąc na egzamin czułam się naprawdę dobrze... Róża Marysia - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić instruktora Pana Rafała! Dzięki jego... Marysia Kinga - ocena (1) Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Kinga Dominika - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Pan Rafał i Pan Tomek perfekcyjnie przygotwali... Dominika Viacheslav - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy .Zdałem za pierwszym razem. Polecam od serca jazdy z... Viacheslav