Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Zuzanna - ocena (1) Pan Tomasz jest super instruktorem, od samego początku z wielką chęcią chodzi... Zuzanna Weronika - ocena (1) Bardzo polecam szkołę delta :) Bezproblemowe załatwianie wszystkich... Weronika Katarzyna Kuklińska - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta. Instruktor Bartek bardzo pomocny,... Katarzyna Kuklińska
Michał - ocena (1) Super szkółka, polecam Michał Nikodem Jurko - ocena (1) Polecam serdecznie OSK Delta, świetne przygotowanie do egzaminu... Nikodem Jurko Norbert - ocena (1) Bardzo polecam pana Marka dwa razy oblałem egzamin przed trzecią próbą... Norbert Ania - ocena (1) Robienie prawa jazdy dzięki Panu Tomkowi jest jednym z moich ulubionych... Ania Mikołaj - ocena (1) Polecam OSK Delta oraz instruktora Marka. Zdałem za pierwszym razem. Pan... Mikołaj Piotr - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta! Oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Teoria w... Piotr Marta - ocena (1) Zdecydowanie polecam zapisanie się na kurs w OSK Delta. Oba egzaminy zdane... Marta Julia - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców delta. wcześniej... Julia Maja - ocena (1) Zdane wszystko za pierwszym razem. Ogromne podziękowania dla Pana Tomka,... Maja Apolonia - ocena (1) Moje doświadczenie w szkółce jazdy OSK Delta jest niezwykle pozytywne,... Apolonia Wiktoria - ocena (1) Szczerze polecam, żeby zapisać się na kurs akurat do osk delta. każde jazdy... Wiktoria weronika - ocena (1) egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany bezbłędnie, wartościowe wykłady... weronika Natalia Czop - ocena (1) Serdecznie polecam szkołe jazdy. Teorii uczyłam się sama w domu a jazdy... Natalia Czop Maciek - ocena (1) Polecam serdecznie instruktora Rafała. Jazdy w bardzo przyjemnej i zabawnej... Maciek Konrad - ocena (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem. Polecam Pana Bartka. Świetny instruktor,... Konrad Valerii - ocena (1) Uczyłem się u bardzo dobrego nauczyciela. Profesjonalista w swojej... Valerii Janek B - ocena (1) Egzamin praktyczny zdany na luzie i bez strachu. Teoria robiona w domu... Janek B