Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Yana - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę OSK Delta dla przyszłych kierowców, a także dla tych... Yana Szymon - ocena (1) Praktyka zdana w pierwszym terminie. Łatwość dostosowania dni i godzin jazd.... Szymon Oskar Bobrowski - ocena (1) Miła obsługa, instruktorzy świetnie tłumaczą na teorii i praktyce Oskar Bobrowski
Kacper Frygier - ocena (1) Szybkie i perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Nie wyobrażam sobie lepszego... Kacper Frygier Mateusz - ocena (1) Bardzo polecam osk Delta przyszedłem tu z innej szkoły i innego miasta na... Mateusz Klara Dudek - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam OSK Delta. Już od pierwszych chwil da się odczuć,... Klara Dudek Margarita - ocena (1) Jestem zadowolona z nauki jazdy w OKS Delta. Zarówna teoria, jak i praktyka... Margarita Tomek T. - ocena (1) Bardzo polecam samą szkołę Delta, jak i Rafała jako instruktora. Egzamin... Tomek T. Kasia - ocena (1) Polecam przystąpienie do kursu w tej szkółce! Długo się zastanawiałam gdzie... Kasia Stanisław W - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Miałem przyjemność jeździć z Panem Tomkiem,... Stanisław W Julia - ocena (1) Bardzo polecam - zdałam teorię i praktykę za pierwszym razem! Teoria... Julia Joanna - ocena (1) Szkoła jazdy Delta zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Doświadczenie,... Joanna Oskar - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Rafała. Zdane za 1 razem Rzetelne i sumienne... Oskar Maja - ocena (1) Jeśli szukacie dobrej szkoły jazdy, w której poczujecie się bezpiecznie i... Maja Joanna - ocena (1) Bardzo polecam! Teoria zdana za pierwszym razem na 100% Bardzo przyjemne i... Joanna Bartosz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przygotowania do egzaminu przez pana Rafała.... Bartosz Jędrzej - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Rafała jako instruktora jazdy. Jego profesjonalizm,... Jędrzej Paweł - ocena (1) Szybki kurs teoretyczny. Bardzo polecam instruktora Rafała, który świetnie... Paweł Zuzia - ocena (1) OSK Delta to był najlepszy wybór , mimo że prowadzenie auta było dla mnie... Zuzia Cezary Gorczyca - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do całego kursu, serdecznie polecam Pana... Cezary Gorczyca