Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Janek B - ocena (1) Egzamin praktyczny zdany na luzie i bez strachu. Teoria robiona w domu... Janek B Kinga P - ocena (1) Super atmosfera a zarazem profesjonalne podejście, sprawna praca, wszystko... Kinga P Agnieszka - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam instruktora Bartka. Podejście do... Agnieszka
Oskar - ocena (1) polecam te szkółkę z całego serca, Pan Tomasz z genialnym podejściem do... Oskar Agata - ocena (1) Dziękuję Panu Rafałowi za bardzo profesjonalne podejście i ogromną... Agata Jaśmina - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy. Bardzo polecam, przemiła pani w recepcji a instruktor... Jaśmina Piotr Witczak - ocena (1) Serdecznie polecam szkółkę, zdane za pierwszym razem praktyka zaliczona... Piotr Witczak Szymon - ocena (1) Polecam tą szkółkę, instruktorzy na wysokim poziomie i wszystkie egzaminy... Szymon Piotr Lubowski - ocena (1) Polecam od serca jazdy z panem Markiem i cala szkółkę Delta Piotr Lubowski Łukasz Jóźwiak - ocena (1) Dziękuję Rafał za wyjątkową fachowość w nauczaniu jazdy. Zaangażowanie w... Łukasz Jóźwiak Karolina - ocena (1) Naprawde z całego serca polecam, każdy instruktor z którym wzięłam tu jazdy... Karolina Monika - ocena (1) Po przeczytaniu opinii na trójmieście zgłosiłam się do Delty na jazdy... Monika Weronika Malinowska - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Tomka. Ma nieskończone pokłady... Weronika Malinowska Lena - ocena (1) Po jazdach i teorii z Panem Tomkiem nie da się być nieprzygotowanym do... Lena Ireneusz Bieszka - ocena (1) Profesjonalny ośrodek. Instruktorzy są bardzo cierpliwi, uprzejmi oraz... Ireneusz Bieszka Maja - ocena (1) Po 3 nieudanych egzaminach, na których nawet nie wyjechałam z placu,... Maja Klaudia - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta. Szczególnie Pana Rafała, który nie uczył tylko jak... Klaudia Oliwier G. - ocena (1) Serdecznie mogę polecić każdemu kto jest z okolic zaspy czy przymorza.... Oliwier G. Nikola - ocena (1) Miałam przyjemność uczyć się jazdy w OSK Delta. Szkółka dysponuje dobrymi... Nikola Anna Sawicka - ocena (1) Pan Radek jest super instruktorem, jazda z nim to sama przyjemność:) Anna Sawicka