Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Cezary Gorczyca - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do całego kursu, serdecznie polecam Pana... Cezary Gorczyca Sebastian - ocena (1) Profesjonalni i przesympatyczni instruktorzy, polecam z całego serca! Sebastian h - ocena (1) polecam serdecznie, szczególnie instruktora Pana Marka, dzięki niemu udało... h
ania b - ocena (1) OSK Delta okazała się doskonałym wyborem. Egzamin zaliczony za drugim... ania b Karolka - ocena (1) Polecam OSK Delta za super podejście i miłą atmosferę. Jazdy oraz teoria z... Karolka Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Delta , w szczególności instruktora Pana... Paulina Bartłomiej - ocena (1) Mogę szczerze polecić tę szkołę nauki jazdy każdemu, kto poszukuje... Bartłomiej Ala - ocena (1) Zdane za pierwszym! Teoria weekendowa to super opcja, wiedzy nie jest mniej,... Ala Artur - ocena (1) Polecam OSK Delta. Pan Rafał dobrze mnie przygotował do egzaminu , zdałem za... Artur Maciek - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Szkoła jest świetna i ma najlepszych... Maciek Filip - ocena (1) Profesjonalny kurs na prawo jazdy. Filip Marysia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu całej nauki, teoria przyśpieszona ale... Marysia Bartek - ocena (1) Zdane za pierwszym razem! Miałem przyjemność jeździć ze wspaniałymi... Bartek Tobiasz Parafianowicz - ocena (1) Świetna szkoła, jeździłem z Panem Markiem Chojeckim i od zera w 30 godzin tak... Tobiasz Parafianowicz Dmytro Yevtushenko - opinia (2) Serdecznie polecam OSK Delta, podczas szkolenia jeździłem z Panem Rafałem... Dmytro Yevtushenko Oliwia K. - ocena (1) Polecam szkołę jazdy jak i instruktorów, Pana Tomka i Pana Rafała. Na... Oliwia K. Zosia - ocena (1) Szkoła jazdy OSK Delta to zdecydowanie najlepsze miejsce do nauki jazdy.... Zosia Julian - ocena (1) Serdecznie polecam szkołe nauki jazdy Delta. Miałem przyjemność być na kursie... Julian Konrad Drozd - ocena (1) Jazdy przeprowadzone w miłej i przyjaznej atmosferze, bardzo dobre... Konrad Drozd Dominik - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy, a szczególnie instruktora Pana Rafała. Od samego... Dominik