Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Aleksandra - opinia (1) Bardzo szybko można wszystko załatwić, bezproblemowa płatność, którą można... Aleksandra Jacek Krusa - opinia (1) O szkole Delta dowiedziałem się od kolegów i koleżanek z pracy. Długo... Jacek Krusa Karolina - opinia (1) Bardzo dobry poziom nauczania, szczególnie podczas przygotowań do egzaminu... Karolina
Martyna - opinia (1) Bardzo polecam, jeździłam z Panem Markiem, miła atmosfera zarówno w szkółce... Martyna Julia - opinia (1) Bardzo miły pan, z całego serduszka polecam pana Tomka i właśnie dzięki niemu... Julia Marta - opinia (1) Ogromnie polecam tą szkółkę, najlepsza w Trójmieście. Instruktor pan Marek... Marta Paula - opinia (1) Super szkółka Serdecznie polecam! Paula Antonina - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam! Profesjonalne podejście, i miła atmosfera. Pan... Antonina Filip - opinia (1) Polecam gorąco! Zdałem za pierwszym razem teorie i praktykę. Pozdrawiam... Filip Grzegorz - opinia (1) Cieszę się że wybrałem akurat ten ośrodek szkoleniowy, ponieważ zostałem... Grzegorz Patryk - opinia (1) Super ośrodek z ludźmi którzy potrafia świetnie przygotować do egzaminu jak i... Patryk Laura - opinia (1) Miałam 4h jazdy dokupione i jeździłam z Panem Markiem,który swietnie wszystko... Laura Michał Rakowski - opinia (1) Zdałem za pierwszym razem. Bardzo mili instruktorzy, dobrze tłumaczą i... Michał Rakowski Sofiia Orlova - opinia (1) Bardzo fajna szkoła , Pan Tomek najlepszy instruktor:) polecam od całego serca ! Sofiia Orlova Patryk - opinia (1) Sposób nauczania zarówno teorii jak i praktyki jest przystępny i... Patryk Jan - opinia (1) Polecam Pana Rafała, po prawie rocznej przerwie nadrobiliśmy wszystko w 3... Jan Andrzej - opinia (1) Świetny instruktor Pan Rafal. Z poczuciem humoru i poważnym podejściem do... Andrzej Irena - opinia (1) Teorię uczyłam e-learningowo dlatego nie wiem jak odbywają się zajęcia na... Irena Magda - opinia (1) Zdane za 1 razem, super instruktor Pan Tomasz :)) Magda Martyna Zasowska - opinia (1) Zdane za pierwszym!!!! Bardzo polecam!!! Martyna Zasowska