Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Martyna Zasowska - opinia (1) Zdane za pierwszym!!!! Bardzo polecam!!! Martyna Zasowska Weronika N - opinia (1) Polecam wszystkim kandydatom na prawo jazdy. Teoria podczas kursu na wysokim... Weronika N Mateusz - opinia (1) Swoje początki za kółkiem zaczynałem w tej szkółce, a wziął mnie pod swoje... Mateusz
Oliwia - opinia (1) Jestem zadowolona z przeprowadzonej teorii w OSK Delta przez p. Tomka (dużo... Oliwia KursantABC - opinia (1) Teoria w ośrodku na wysokim poziomie, widać, że Pan Tomasz umie przekazać... KursantABC Klaudia - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, p. Marek z dużą cierpliwością przekazał... Klaudia Sandra - opinia (1) Z całego serca polecam szkółkę OSK Delta. Egzamin teoretyczny jak i... Sandra Daria - opinia (1) Oczywiście zdane za pierwszym, nie mogło być inaczej Świetnie przeprowadzona... Daria Jakub Czajka - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę OSK delta, bardzo mili ludzie i super atmosfera.... Jakub Czajka Julia - opinia (1) Serdecznie polecam ośrodek szkolenia Delta. Profesjonalne podejście do... Julia Agnieszka - opinia (1) Przyszłam do osk delta, nie mając bladego pojęcia o prowadzeniu samochodu, a... Agnieszka Ada - opinia (1) Zostałam świetnie przygotowana i do egzaminu, i do samej jazdy już po nim.... Ada Kacper - opinia (1) Gorąco polecam. OSK Delta jest po prostu świetną szkołą, wszyscy są tam mili... Kacper Mateusz - opinia (1) Jak najbardziej polecam szkółkę OSK delta, podczas mojego szkolenia jeździłem... Mateusz Anastazja Pastukhova - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Moim instruktorem był pan Marek, który nie... Anastazja Pastukhova Patrycja - opinia (1) Zdane za pierwszym razem. Jeździłam z instruktorem Rafałem, bardzo... Patrycja Marta - opinia (1) Dobrze przygotowuje do egzaminu, zdane za pierwszym razem. Marta Weronika - opinia (1) Polecam szkółkę, zdałam za pierwszym razem teorię jak i praktykę. Dzięki... Weronika Wojtek - opinia (1) Szczerze polecam szkółkę osk delta. jazdy z panem Tomkiem to czysta... Wojtek Paulina - opinia (1) Szczerze polecam OSK Delta! Współpraca na każdym poziomie przebiegała... Paulina