Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Stefan - opinia (1) Przygotowanie do kursy oraz przeprowadzenie nauki jazdy przez najlepszego... Stefan Krystian - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Gorąco polecam tę szkołe. Pan Tomek... Krystian Mikołaj - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Po nieprzyjemnych przejściach w innej szkole... Mikołaj
Joanna - opinia (1) Bardzo polecam OSK Delta. Egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Miałam... Joanna Przemek - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Rafała. Jest on najlepszym instruktorem... Przemek Jacek K. - opinia (1) Polecam Tomka i Marka dobry przekaz wiedzy i przygotowanie do egzaminu Jacek K. Tomasz - opinia (1) Bardzo polecam pana Marka jako instruktora. Tomasz Igor K. - opinia (1) Polecam serdecznie, w porównaniu z innym OSK z którym miałem styczność, Delta... Igor K. Karolina - opinia (1) Pan Marek jeden z najlepszych i najmilszych osób ! Dzięki Panu Markowi udało... Karolina Darek - opinia (1) Zdałem bezbłędnie egzamin dzięki instruktorowi Rafałowi, instruktor bardzo... Darek P.T - opinia (1) Zyczylabym wszystkim takiego instruktora jak Pan Marek ktory sie wyroznia... P.T Hubert - opinia (1) Serdecznie polecam Deltę każdej osobie która chce w miłej atmosferze i bez... Hubert JZ - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, warta polecenia. Genialnie przygotowują do egzaminu,... JZ Basia - opinia (1) Profesjonalny ośrodek szkoleniowy z miłą atmosferą :) Basia Krystian - opinia (1) Zdane za 1 razem dzięki idealnemu przygotowaniu przez Bartka. Dużo pomocnych... Krystian Wojciech Bebel - opinia (1) W pełni polecam instruktora Bartka. Bardzo luźne jazdy dodatkowe pozwoliły mi... Wojciech Bebel Anna Chamera - opinia (1) Szybka reakcja, jazdy dodatkowe super Anna Chamera Adrian - opinia (1) Szczerze polecam kurs w OSK Delta, wszystkie sprawy papierkowe były... Adrian Patryk - opinia (1) Polecam z całego serca, dla każdego. Cały kurs przebiegł bardzo dobrze i w... Patryk Natalia - opinia (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców Delta okazał się moim najlepszym wyborem! Jazdy... Natalia