Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Bartek - opinia (1) Wysoki poziom nauczania, a instruktor Marek potrafi bardzo dobrze przygotować... Bartek Jan - opinia (1) Prawo jazdy zdane za drugim podejściem. Cały kurs, zarówno wykłady jak i... Jan Anastazja - opinia (1) Miałam do wyboru wiele szkół w Trójmieście, ale Ośrodek Szkolenia Kierowców... Anastazja
Michał - opinia (1) Polecam wybrać deltę jeśli chcecie szybko się uczyć i jeździć w fajnej... Michał Anna - opinia (1) Po 6 latach od ukończenia kursu w innej szkole jazdy wreszcie nadszedł czas... Anna konrad k - opinia (1) idealne miejsce, jeżeli chcesz nauczyć się jeździć, ogromną miałem... konrad k Jan Ślusarczyk - opinia (1) Kilka dni temu zdałem prawo jazdy,bezbłędnie za pierwszym razem. Jest to... Jan Ślusarczyk Monika - opinia (1) To,że idę na kurs prawa jazdy o 20 lat za późno, przekonałam się dość szybko... Monika Wiktoria - opinia (1) Pan Marek instruktor jest świetnym nauczycielem. Jazdy były przyjemne,... Wiktoria Natalia - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, polecam szczególnie pana Marka który przygotował mnie... Natalia Zadowolony kursant - opinia (1) Polecam delte, serio fajnie wszystko można było ustalić jazdy, do tego bardzo... Zadowolony kursant Maja Brzoskowska - opinia (1) Polecam tą szkółkę każdemu. Świetna atmosfera na lekcjach teoretycznych oraz... Maja Brzoskowska Sokołowski - opinia (1) Polecam w 100% pełna profeska i super kontaktowi ludzie Sokołowski Sandra - opinia (1) Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu bardzo polecam tą szkółkę oraz... Sandra Julia - opinia (1) Wszystko super, duzo przydatnych informacji do egzaminu Julia Małgosia - opinia (1) Polecam szkołę jazdy Delta. W czasie trwania kursu zmieniłam OSK na Deltę, co... Małgosia Marta - opinia (1) Z całego serca polecam OSK Delta, pana Tomka z którym uczyłam się teorii,... Marta Ada - opinia (1) Po poprzednim, nieukończonym kursie kilka lat temu w innej szkole jazdy nie... Ada Mirela - opinia (1) Dodatkowa jedna jazde na kategorie B wykupilam w Osk Delta i trafilam na... Mirela Miroslaw - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, super instruktor Rafał przeprowadził mnie przez... Miroslaw