Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Natalia - opinia (1) Miałam przyjemność jeździć z instruktorem Rafałem. Wszystko świetnie podczas... Natalia Zuzanna Rulkiewicz - opinia (1) Polecam Deltę z całego serca, świetne przygotowanie zarówno do teorii jak i... Zuzanna Rulkiewicz Magdalena - opinia (1) Profesionalna szkoła. Szybki kurs weekendowy, teoria przekazana w jak... Magdalena
Szymon Hofman - opinia (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym podejściem. Dziękuję osk Delta i polecam... Szymon Hofman Anna Markowska - opinia (1) Po wyjeżdzonym kursie 30h i dodatkowych jazdach przed egzaminami u Marka... Anna Markowska Marta - opinia (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do Delty, jazdy z Tomkiem to była sama... Marta Natalia - opinia (1) Świetna atmosfera podczas jazd. Bardzo wysoki poziom nauczania połączony z... Natalia kusantka OSK Delta - opinia (1) Bardzo dobra organizacja - dogodne terminy i super możliwość dogadania (nawet... kusantka OSK Delta Michał - opinia (1) Zdane za pierwszym razem. Pan Tomek rzuca na kursanta na głęboką wodę, ale... Michał Wiktoria - opinia (1) Polecam ośrodek Delta, a w szczególności instruktora Rafała który ma bardzo... Wiktoria Martyna - opinia (1) Po dokupieniu kilku godzin dodatkowych u Pana Marka, instruktora Delty zdałam... Martyna Konrad - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego.... Konrad Maja Fenikowska - opinia (1) Świetna atmosfera podczas jazd i profesjonalne przygotowanie do egzaminu... Maja Fenikowska Kamila - opinia (1) Do OSK Delta trafiłam przeglądając rankingi najlepszych szkół nauki jazdy. I... Kamila Karol - opinia (1) Świetny kurs.Pan instruktor Rafał to najbardziej cierpliwy, wyrozumiały i... Karol Basia - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem! Świetne przygotowanie, miła atmosfera i spokojne... Basia Kuba - opinia (1) Polecam bardzo mocno tą szkółkę jazdy, najlepsi instruktorzy, bardzo dobre... Kuba Adam Pacek - opinia (1) Świetne 30 godzin, po których zdałem za pierwszym razem bez problemu. Bardzo... Adam Pacek Marta - opinia (1) Prawo jazdy zdane- bardzo polecam :) Marta Joanna - opinia (1) Po nieudanym egzaminie, dokupiłam godzinę jazdy u pana Marka, dobry... Joanna