Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Mikołaj - opinia (1) Super nauczanie i bardzo miła obsługa. Polecam!:) Mikołaj Piotr - opinia (1) Miałem przyjemność przechodzić kurs z Panem Rafałem z OSK Delta. Zostałem... Piotr weronika - opinia (1) Świetni instruktorzy, mila atmosfera podczas jazd, podchodząc do egzaminu... weronika
Adam Oleksiak - opinia (1) Polecam!!!Najlepsza szkoła jazdy! Adam Oleksiak Skisła rączka bobasa - opinia (1) Deltę polecił mi kolega. Byłem pozytywnie zaskoczony poziomem szkolenia. Mam... Skisła rączka bobasa Michał - opinia (1) Bardzo dobra obsługa klienta w biurze i Bardzo dobry instruktor jakim jest... Michał Daniel K - opinia (1) Przy nauce teorii wybrałem kurs e-learningowy, przed którym dostałem... Daniel K Anna M - opinia (1) Deltę OSK poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego... Anna M MF - opinia (1) Bardzo dobra nauka teori jak i praktyki prawko zdane za pierwszym pozdrawiam... MF Olaf Klasa - opinia (1) Caly kurs mega profesjonalny, zdalem za pierwszym razem Olaf Klasa Albert - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Tomka! Kurs robiłem akurat w innym mieście, w... Albert Olha Hliebova - opinia (1) Fajni instruktorzy, dla każdego znajdą chwile, żeby wytłumaczyć każde... Olha Hliebova Joanna - opinia (1) Wspaniały instruktor Pan Marek- ciepły, cierpliwy, wyrozumiały człowiek,... Joanna Paweł - opinia (1) Dziękuje bardzo za przygotowanie i wskazówki związane z jazdą samochodem Panu... Paweł Mateusz - opinia (1) Super szkoła, szybki (bo taką opcję wybrałem), bardzo dobrze wytłumaczony... Mateusz Michał - opinia (1) Gdyby szkoły jazdy były kruszcem, OSK Delta na pewno byłaby złotem. Nie... Michał Alicja Furmanek - opinia (1) Świetne przygotowanie i mile spędzony czas. Zdane za pierwszym:) Bardzo polecam! Alicja Furmanek Dominika - opinia (1) Najlepszy instruktor na jakiego trafiłam, Panie Marku dziękuję:) wszystkim... Dominika agakir - opinia (1) Z taką szkołą to każdy może zdać! Nawet ja. Polecam, bo sama nie wierzę! Mam... agakir Xyz - opinia (1) Super przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale tez do normalnej jazdy. Bardzo... Xyz