Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Martyna - opinia (1) Pan Tomek bardzo miły i spokojny. Wyczerpująco wszystko tłumaczy i odpowiada... Martyna Julia S - opinia (1) Przede wszystkim duża cierpliwość, wiedza, podejście i super atmosfera... Julia S Mateusz - opinia (1) Bardzo dobra jakość nauczania i mili pracownicy Mateusz
Magda - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem, więc to najlepsza reklama! Uczyłam się od zera,... Magda Karolina R - opinia (1) Bardzo polecam! Zadałam za pierwszym razem! Karolina R Kamila Pigońska - opinia (1) Polecam w 100% OSK Delta. Profesjonalnie i sprawnie. Egzamin teoretyczny i... Kamila Pigońska Adrianna - opinia (1) Zaczynałam z zerowymi umiejętnościami, a dzięki tej szkole i głównie dzięki... Adrianna Maciej - opinia (1) Świetna szkoła, teoria wykładana bardzo ciekawie, podczas praktyk dostałem... Maciej Ola - opinia (1) Polecam! Pełen profesjonalizm i super atmosfera! Miałam okazje jeździć z... Ola Mikołaj - opinia (1) Super nauczanie i bardzo miła obsługa. Polecam!:) Mikołaj Piotr - opinia (1) Miałem przyjemność przechodzić kurs z Panem Rafałem z OSK Delta. Zostałem... Piotr weronika - opinia (1) Świetni instruktorzy, mila atmosfera podczas jazd, podchodząc do egzaminu... weronika Adam Oleksiak - opinia (1) Polecam!!!Najlepsza szkoła jazdy! Adam Oleksiak Skisła rączka bobasa - opinia (1) Deltę polecił mi kolega. Byłem pozytywnie zaskoczony poziomem szkolenia. Mam... Skisła rączka bobasa Michał - opinia (1) Bardzo dobra obsługa klienta w biurze i Bardzo dobry instruktor jakim jest... Michał Daniel K - opinia (1) Przy nauce teorii wybrałem kurs e-learningowy, przed którym dostałem... Daniel K Anna M - opinia (1) Deltę OSK poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego... Anna M MF - opinia (1) Bardzo dobra nauka teori jak i praktyki prawko zdane za pierwszym pozdrawiam... MF Olaf Klasa - opinia (1) Caly kurs mega profesjonalny, zdalem za pierwszym razem Olaf Klasa Albert - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Tomka! Kurs robiłem akurat w innym mieście, w... Albert