Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Kacper - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy! Jazdy i teoria z Panem Tomkiem to gwarancja luźnej... Kacper Wiktor - opinia (1) Najlepsza szkółka jaką można znaleźć. Polecam bardzo serdecznie Wiktor Ania - opinia (1) Najlepsza Szkoła Jazdy na jaką trafiłam, pełen profesjonalizm! Jazdy miałam z... Ania
Lucyna - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy,polecam z całego serca. Zdałam dzięki Panu Tomkowi i... Lucyna Paweł Bernatowicz - opinia (1) Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia. Najlepiej wykłady odbyć z Tomkiem,... Paweł Bernatowicz Ola - opinia (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście, polecam wszystkim którzy chcą zdobyć jak... Ola Ania.W - opinia (1) Dość długo szukałam dobrego kursu na prawko. Pytałam znajomych, czytałam... Ania.W Aguska - opinia (2) Lepiej nie mogłam trafić. Można mówic w samych superlatywach zarówno o... Aguska Dorota - opinia (1) Jak najbardziej polecam każdemu te szkółkę! Super przygotowanie -jazdy z... Dorota Asia N - opinia (1) Wybierając szkołę jazdy ze względu na lokalizację nie wiedziałam jeszcze, że... Asia N Klaudia Etmańska - opinia (1) Gorąco polecam. Lepiej nie mogłam trafić. Super ludzie, miła atmosfera i... Klaudia Etmańska Emilia - opinia (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, bardzo miła atmosfera na kursie Emilia Daria - opinia (1) Polecam! Bardzo dobre przygotowanie w zakresie teoretycznym oraz praktycznym.... Daria Monika - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy. Panie w biurze bardzo miłe i pomocne. Teorię... Monika Daniel - opinia (1) Teoria wykladana przez P. Tomka w sposób zrozumiały dla każdego, natomiast... Daniel Zofia - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem :). Kurs... Zofia Ania W - opinia (1) Gorąco polecam deltę. Nie sądziłam, że kiedykolwiek zdam prawo jazdy, a... Ania W Eryk - opinia (1) Dziekuje bardzo za cenne wskazówki! Polecam pana Marka;) Eryk Kuba - opinia (1) Szkołę jazdy polecam. Podejście instruktora jazdy Pana Marka bardzo... Kuba Natalia - opinia (1) Polecam serdecznie, najlepsza szkoła jazdy w trójmieście. Natalia