Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Paweł - opinia (1) Polecam każdemu ten ośrodek. Profesjonalne podejście i świetna atmosfera ze... Paweł Agneschen - opinia (1) Polecam! Po dłuższej przerwie w prowadzeniu pojazdu skorzystałam z kilku... Agneschen Ola - opinia (1) Po pierwszym niezdanym egzaminie, po dłuższej przerwie, umówiłam dodatkowe... Ola
Szymon - opinia (1) Serdecznie polecam owa szkołę jazdy, ponieważ kadra przygotowująca do... Szymon Ewa - opinia (1) Szkoła jak każda gdzieś trzeba się zapisać ,wykłady prowadził pan Tomek... Ewa Jakub Bartnicki - opinia (1) Szkółka jak najbardziej zasługuje na 6 gwiazdek nie ma do czego sie... Jakub Bartnicki Paulina - opinia (1) Pan Bartek cierpliwie i dokładnie przygotowuje do zdania egzaminu. Serdecznie... Paulina Jacek - opinia (1) Dobrze przygotowują do egzaminu Jacek Andżelina - opinia (1) Jestem bardzo zadowlona, ze wybrałam ten osrodek szkolenia kierowców. W koncu... Andżelina Patryk - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w całym Trójmieście. Polecam serdecznie Patryk Patryk - opinia (1) Bardzo polecam szkołę! Super organizacja i wysoki poziom nauczania. Na prawdę... Patryk Stanisław - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Kurs weekendowy to jest świetna opcja, jestem bardzo... Stanisław Filip - opinia (1) Ośrodek Delta ceni sobie swoich kursantów. Wykłady są przekazany w łatwy do... Filip Katarzyna - opinia (1) Serdecznie polecam! Rzetelne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego... Katarzyna Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę. Dużo się nauczyłem. Mateusz Arek - opinia (1) Jestem własnie po zdanym egzaminie na prawo jazdy. Z całego serca polecam... Arek Kinga - opinia (1) Egzamin zdany za drugim razem bezbłędnie :) jazdy z Panem Tomkiem mega, polecam! Kinga Adrian Słomka - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, oraz świetni instruktorzy. Szczerze polecam sam zdałem... Adrian Słomka Sonia - opinia (1) Bardzo polecam! Miła atmosfera, szybki kurs, informacje podane w prosty... Sonia Robert K. - opinia (1) Teoria bardzo przystępnie wytłumaczona. Wiadomo, że podczas nauk nie da się... Robert K.