Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Serdecznie Polecam (1) Zrezygnowałem z poprzedniej szkoły, po tym jak po ukończeniu kursu... Janek Michowski Najlepsza szkoła jazdy OSK Delta (1) Bardzo dobra szkoła, super instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. K.Mickielewicz Bardzo dobra szkoła jazdy. (1) Polecam kurs weekendowy. Instruktorzy z bardzo dużym zasobem wiedzy i... Piotr S.
super szkółka! (1) Szkółka jest naprawdę bardzo fajna i przyjazna. Wyróżnić trzeba Pana Marka... Marta Karol Mazurowski - opinia (1) Zdane za pierwszym razem, bardzo polecam tę szkołę jazdy. Bardzo dogodne... Karol Mazurowski Michał Salski - opinia (1) Doświadczona kadra instruktorów z indywidualnym i szczerym podejściem do... Michał Salski Patrycja.J - opinia (1) Wszystko zdane za pierwszym. Dziękuje bardzo Panu Tomkowi Dobkowi za... Patrycja.J Piotrek - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłem sobie wyobrazić!!! Wykłady prowadzone... Piotrek Jakub - opinia (1) Bardzo gorąco polecam. Świetna atmosfera i podejście do kursanta. Oczywiście... Jakub Ola - opinia (1) Serdecznie polecam Deltę! Wcześniej chodziłam do innej szkoły jazdy i... Ola Konrad C. - opinia (1) Szkołę jazdy Delta poleciła mi moja siostra i okazał się to strzał w... Konrad C. Magda - opinia (1) Teoria z Tomkiem przebiegła w miłej atmosferze :)))))))))) Dziewczyny w... Magda Egzaminy zdane za pierwszym razem :) (1) Szukałam szkoły, która prowadzi kursy weekendowe, stąd kierując się opiniami... Żaneta Emila - opinia (1) Serdecznie polecam! Jazdy przebiegają w bardzo sympatycznej atmosferze i przy... Emila Polecam z całego serca! (1) Po 2 latach robienia kursu w innej szkole, w której nie chcieli mnie... Aleksandra Jowita - opinia (1) Najlepsza szkoła, pełen profesjonalizm ale na luzie. Egzamin zdany za... Jowita Kasia- opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Instruktor Pan Bartek spokojnie, z ogromną cierpliwością... Katarzyna Super szkoła.Egzamin zdany za pierwszym razem. (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej szkoły.Teoria z panem Tomkiem pełen... Grzegorz lat 18. Aleksandra - opinia (1) Zarówno teoria jak i praktyka prowadzona na wysokim poziomie, co skutkowało w... Aleksandra Fantastycznie (1) Polecam z całego serca, miły instruktor, dający wiele przydatnych wskazówek,... julia