Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

zdane za pierwszym (1) Na szkołę jazdy Delta zdecydowałem się za namową i dobrymi opiniami mojej... Sebastian Konrad - opinia (1) Polecam wszystkim nowym kursantom. Bardzo sympatyczni oraz doskonale... Konrad - opinia (1) Pan Bartek jest świetnym instruktorem, bardzo dobrze przekazuje wiedzę...
Najlepsi w Trójmieście (1) Święta szkoła jazda. Super ekipa, serdecznie polecam pana Marka. Dzięki niemu... Fabian Najlepsza szkoła!! (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłem sobie wyobrazić!!! Wykłady prowadzone... Olaf Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście. Profesjonalne podejście, super przekazana... Karolina K. Najlepsi w trójmieście (1) Najlepsza szkoła jazdy do jakiej można trafić i to nie puste komplementy... Marta Szkoła godna polecenia! (1) Jak na kurs prawa jazdy, to zdecydowanie tylko do Delty! Panie w biurze... Nie mogłam trafić lepiej! (1) Gdybym mogła wybrać jeszcze raz, wybrałabym Deltę ponownie. Nie mam żadnych... MIlena Polecam bardzo! (1) Bardzo przyjemna nauka, zero stresu. Część teoretyczna przedstawiona w bardzo... Zosia Super szkoła (1) Pan Instruktor Marek - encyklopedia wiedzy sportowej. Nauka przyjemna i... Michał Anastazja - opinia (1) Bardzo polecam OSK Delta! Praktyka i teoria zdana za pierwszym razem! Pan... Anastazja bardzo polecam!!! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy DELTA :) Bardzo miła i profesjonalna obsługa :)... Katarzyna Najlepsza szkoła jazdy!! (1) Bardzo polecam dla wszystkich którzy chcą rozpocząć przygodę z prawkiem. Pan... Oliwia Cudowna szkółka! (2) Wszystko na 6.. od atmosfery i przemiłych pań w biurze, po wspaniałych... Julia Mega polecam! Nie znajdziesz lepszej szkoły. (1) Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem. Wielka zasługa p. Marka - jest... Adrian T. Dodatkowe jazdy (1) Bralam jazdy dodatkowe Pan Tomek rewelacyjnie tłumaczy jest opanowany,... Oliwia Natalia - opinia (1) Wszystko na Natalia Za pierwszym razem. (1) Dzięki jazdom doszkalający u Pana Tomka - zdane za pierwszym razem.... Paulina Zdane za pierwszym (1) Najlepsza szkoła. Tomek Dobek i Pan Marek Chojecki to najlepszy instruktorzy.... Patrycja Szymańska