Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Najlepsza szkoła w Gdańsku! (1) Tomek Dobek i Marek Chojecki to najlepsi instruktorzy pod słońcem! Świetnie... Bartek Weber Super!! (1) Bardzo polecam wszystkim tę szkołę jazdy, najlepsze przygotowanie do... Martyna Doskonała szkółka (1) Wybrałem OSK Delta po przeczytaniu świetnych recenzji i się nie zawiodłem.... Dariusz
Najlepsza szkółka w Gdańsku (1) Wspaniała obsługa, doświadczeni instruktorzy i mnóstwo przekazanej wiedzy,... Jakub Najlepsza szkółka w trójmieście! (1) Wybierając szkółkę kierowałam się opiniami w internecie i wypadło na Deltę, i... Kasia Polecam (1) Bardzo serdecznie polecam OSK Delta. Miałem styczność z wszystkimi Panami... Grzegorz godna polecenia (1) Szkółka godna polecenia, wsiadajac za kółko na pierwszej jeździe dzięki Panu... Kacper Jak Kurs to tylko w Delcie (1) Przemiłe i pomocne Panie z biura:Renia i Ola! Świetnie przeprowadzone zajecia... Karolina Polecam z całego serca! Egzamin zdany za 1 razem bezbłędnie (1) Z ręką na sercu polecam osk delta, teoria to sama przyjemność krótko, zwięźle... Izabela Gawdzińska Gorąco polecam egzamin zdany bezbłędnie za 1 prazem! (1) Z całego serca polecam osk delta, zajęcia to sama przyjemność krótko zwięzłe... Izabela Gawdzińska Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w Delcie. Lepiej wybrać nie mogłam, panie w... Brygida 5 (1) Polecam wszystkim:) Bardzo dobra szkola:) Ania Pozytywny wynik za 1 razem (1) Mega pozytywna atmosfera , pozytywni instruktorzy jak i obsluga biura ,... Patryk Opinia (1) Polecam OSK Delta,panie w biurze bardzo miłe,instruktor Pan Tomek... Agnieszka Zając 11/10!!! (1) Świetna szkoła jazdy , atmosfera bardzo przyjazna, panie w biurze mega... Nikodem Zdane za 1 razem (1) Polecam szkole jazdy delta. Gdybym miała wybierać drugi raz podjęłabym ta... Natalia Z 11/10 ! (1) Z całego serca polecam OSK Delta dla każdego przyszłego kierowcy! Kurs... Piotr.B osk delta polecam z całego serca (1) Szkółka i instruktor Pan Tomek pierwsza klasa . Wszystko nauczone... Kuba Gazarkiewicz Najlepsza szkoła!! (1) Świetna szkoła i przesympatyczni instruktorzy, którzy bardzo profesjonalnie... Wiola Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku ! (1) Bardzo polecam pana instruktora Marka, najlepszy instruktor, wyrozumiały ,... Klaudia