Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Super szkoła! Super Tomek! (1) Wykłady prowadzone przejrzyście i precyzyjnie, jazdy dostosowane do kursanta... Sarka :) (1) Super szkoła, z całego serca polecam!!!!!!!!! :)) Julia Nagiewicz Delta za pierwszym! (1) Nie mogło być inaczej. Świetni ludzie z ludzkim podejściem. Przygotowanie do... Natalia
Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) Miałam przyjemność jeździć z dwoma instruktorami z delty, obaj bardzo mili,... Lucy Polecam instruktora (1) Instruktor Pan Tomek Dobek godny polecenia. Super uwagi i informacje... Patrycja Lipinska Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki Bartek. (1) Witam zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem :) !! Komu to zawdzięczam... Artur D Polecam szkółkę, najlepsi instruktorzy (1) Z całego serca polecam szkole "Delta" . Bardzo miła atmosfera, instruktorzy... Eliza Zdany egzamin za pierwszym razem! (1) Wielkie dzieki OSK Delta. Jestem bardzo zadowolony z kursu, swietne podejscie... Jacek Nic tylko polecać (1) Bardzo przyjemna obsługa, teoria wytłumaczona w przystępny sposób, a... Carlos Szczerze polecam! (1) Byłam zupełnie zielona jeżeli chodzi o jazdę samochodem, a ponieważ jestem z... Julia Zdałam! (1) Wielkie dzięki osk delta ! :D Zarówno część teoretyczna jak i praktyczna... Łucja Polecam !!! (1) Świetne przygotowanie do egzaminu przez Pana Tomka pozwoliło zdać obydwie... Patrycja Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy!!! Fachowe oraz indywidualne podejście, a także... Agata Zakrzewska Gorąco polecam! (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy-Delta z wiadomych względów: -wykwalifikowani... Weronika Zuzanna Czarnowska Wspaniała Szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu! Miałam super nauczyciela - Pana Marka,... Daria Zdecydowanie polecam (1) Sympatyczny, spokojny i cierpliwy instruktor (Pan Marek). Bez problemów przy... Monika Polecam! (1) Sprawnie przeprowadzony przez Pana Tomka kurs teorii oraz pomocna dłoń Pana... Janek Szkoła warta polecenia! (1) Kurs weekendowy z p. Tomkiem oraz jazdy z p. Markiem pozwoliły zdać obydwie... Natalia Polecam z czystym sumieniem!! (1) Wykupiłam w Delcie 10godzin doszkalających, które przejeździłam z Panem... Ania Jestem bardzo zadowolony (1) W szkole tej wziąłem dwie dodatkowe jazdy przed egzaminem. Razem z Panem... Piotr