Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Najlepsza szkoła jazdy w 3mieście (1) Bardzo polecam Deltę, dzieki nim udało mi się zdać egzaminy za pierwszym razem! Przemek Polecam (1) Polecam szkołę jazdy wszystkim osobą które chcą bardzo dobrze zdać prawo... Michał Luks POLECAM - Rewelacyjna szkoła, (1) Rewelacyjna szkoła nauki jazdy, szczerze polecam. Przemiła obsługa Pań z... Katarzyna Ż.
Delta szkoła mistrzów (1) Szkoła jazdy delta przygotowała mnie świetnie do egzaminu, cały sztab... Wojciech Dadej Polecam! (1) Fantastyczny instruktor Tomek - spokojny i zabawny - nie krzyczy (a to bardzo... Kacper Prawo jazdy (1) Najlepsza szkoła w trójmieście. Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo miła... Bartosz Glegociński Za pierwszym razem zdany egzamin (1) Polecam Deltę, tak na prawde za wszystko, piekne Panie w biurze pracujące, a... Patryk Super osk (1) Właśnie zdałam egzamin państwowy, ani jednego błędu! Z całego serca mogę... Natalia Pełen profesjonalizm (1) Trafiłam do Pana Marka z innej szkoły aby sie przygotować lepiej do egzaminu... Sylwia S Właśnie dziś zdałam swój egzamin – za pierwszym razem! (1) Nie udałoby się to bez pomocy wspaniałego Pana Marka Chojeckiego, którego... Jagoda Delta - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę "OSK Delta", w szczególności instruktora Pana... Krystian Super (1) Trafiłem do szkoły Delta po nieudanym egzaminie. Dodatkowe godziny z Panem... Brian Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam te szkołę jazdy. Nauka przebiega w miłej atmosferze.... Kasia Serdecznie polecam! (1) Polecam szkółkę Delta,w szczególności Pana Tomasza z którym miałam... Nikola Skrzypczyk To jest to ! (1) Dziś zdałem egzamin na prawo jazdy i to za pierwszym razem !gor Polecam ! :) (1) Z całego serca polecam OSK Delta a zwłaszcza Pana Marka. Mimo, że miałam... Marta Osk delta - polecam (1) Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem :) serdecznie polecam Pana... Kuba OSK DELTA (1) Serdecznie polecam OSK DELTA ! Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera. Pan... Patryk Zdałem ,dziękuję i polecam (1) Mój pierwszy kontakt z jazdą samochodem. Polecam instruktora pana Marka... Marek R Serdecznie polecam! (1) Gdyby nie cierpliwość, profesjonalne i rzetelne podejście Pana Marka na pewno... Marta