Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Najlepszy OSK w trójmieście! (1) Jestem bardzo zadowolony, egzamin teoretyczny praz praktyczny zdany za... Marcin POLECAM! Najlepszy osk w Trójmieście! (1) Jestem bardzo zadowolona, egzamin zarówno teoria jak i praktyka zdany za... Wiśnia Rewelacja! (1) Genialnie poprowadzony kurs od samego początku do końca. Miałam ogromną... Ada
Rewelacja (1) 6 godzin doszkalania pozwolilo mi zdać egzamin za pierwszym razem do ktorego... Artur Bardzo polecam (1) Bardzo polecam szkołę. Właśnie skończyłem egzamin państwowy z wynikiem... Maciek Kotarski Nie mogłem wybrać lepiej (1) Po ukonczeniu kursu w innym OSK nie udalo mi sie zdac egzaminu praktycznego.... Adam POLECAM!! (1) Z czystym sercem BARDZO polecam naukę jazdy w Delcie a zwłaszcza P. Marka.... Karolina Szczerze polecam! (1) Super szkoła jazdy! Zdałem za pierwszym razem! Instruktorzy - super!... Jarosław Polecam! (1) Szczerze polecam Deltę! Miłe podejście do klienta, bardzo duże zaangażowanie... Ala POLECAM DELTĘ (1) Polecam każdemu zaczynającemu naukę jazdy w Delcie, po 6 godzinach wykładów o... Mikołaj Polecam! (1) Myślę, ze jak każda osoba, która szuka szkoły do nauki jazdy natknęłam się na... Aleksandra Bardzo polecam (1) Podejście instruktorów jest profesjonalne - wszystkie błędy jakie robiłam... Karolina Super szkoła jazdy ! (1) Polecam! Mili, cierpliwi i kompetęntni instruktorzy. Fajna atmosfera i... Agnieszka POLECAM ! (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku. wysoki poziom nauki . Bardzo mili i... Paweł Kurs popołudniowy (1) Kurs popołudniowy jest świetną opcją dla osób zajętych. Zajęcia teoretyczne... Paulina Stempowska Delta to bardzo dobra szkoła jazdy! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, plac manewrowy jak i wszystkie ulice... Magda POLECAM! (1) Bardzo polecam, zdałam za pierwszym razem. Instruktorzy wymagający a... Kasia POLECAM! (1) Uczęszczanie na kurs w Delcie było czystą przyjemnością! Wszystko... Daga Delta (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku. Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo mili i... Juliusz Polecam :) (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, miła obsługa w biurze i profesjonalni instruktorzy... Monika