Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

polecam! (1) Serdecznie polecam tę szkołę wszystkim przyszłym kursantom. Egzamin... Patrycja Czucha Najlepszy Ośrodek = najlepsze wyniki (1) POLECAM, ZDECYDOWANIE POLECAM, MEGA POLECAM !!! Mimo, że statystycznie w... Izabela J Najlepsza szkoła jazdy!!! (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor na świecie -Tomasz. Gorąco... Kamil
Polecam gorąco (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście szybko wyjeżdżone jazdy i wiedzą na... Tomasz OSK Delta; Tomek Dobek (1) Czy wydaje Ci się, że uzyskanie prawa jazdy graniczy z cudem? A może liczy... Barbara Lepszego miejsca nie ma! (1) P O L E C A M z całego serca!!! Profesjonalni instruktorzy, sensowne trasy,... Julia Rewelacja (1) Super szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i super przygotowanie do egzaminu !!... Krzysztof Najlepsza szkółka! (1) Polecam bardzo serdecznie. Świetny poziom nauczania. Zajęcia teoretyczne bez... Kuba Lepszej nie ma! (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym bezproblemowo. Lepiej trafić nie można!... Jakub Polecam! (1) Wszystko fajnie prosto i na temat. Zero owijania w bawełnę, szczerze mogę... Szymon super szkoła (1) Bardzo polecam SOK DELTA, super profesjonalne i indywidualne podejście do... Beata Najlepsza szkoła!!! (1) Świetny poziom nauczania przepisów i samej nauki jazdy! Atmosfera podczas... Mateusz Piotrowski Podziękowanie (1) Chciałbym podziękować całemu zespołowi deLta za przygotowanie mnie do... Kamil Delta (1) Szkoła godna polecenia. Moim instruktorem był pan Marek, świetny człowiek.... Maciek Polecam mocno! (1) Miałem przyjemność kończyć kurs w tej szkole jazdy i mogę z czystym sercem... Szymon POLECAM! (1) Polecam szkołę jazdy Delta! Miła atmosfera, jazdy z Panem Markiem to czysta... Ada Polecam! (1) Polecam wszystkim OSK Delta. Kurs przeprowadzony profesjonalnie i w miłej... Michał Świetna szkoła! (1) Naprawdę polecam szkołę Delta! Bardzo mi pomogli w dość skomplikowanej... Kasia Aszyk Zdane za 1 (1) Bardzo dobra współpraca w dobrej atmosferze Jacek POLECAM! (1) Z całego serca polecam ta szkółkę jazdy! Pan Tomek i Pan marek to wspaniali... Paulina