Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Najlepsza szkoła jazdy (1) Super podejście, super atmosfera i super instruktorzy. Jeśli macie w planach... Tomek Gałązka Suuper szkoła nauki jazdy (1) Najlepsza szkoła w mieście, polecam ;) Ania POLECAM! (1) Szkołę wybrałem z polecenia kolegów,którzy uważali że jest najlepsza i się... Szymon
Polecam wszystkim (1) Serdecznie polecam wszystkim myślącym o tym magicznym "kartoniku" jakim jest... Kamil Polecam (1) Bardzo polecam szkołę jazdy! Wykupiłam jazdy dodatkowe przed egzaminem i Pan... Weronika Delta (1) Polecam wszystkim! Ewa Pasek Polecam! (1) Zdecydowanie polecam, na pewno będę dobrze wspominał czas nauki w Delcie i... Kamil Polecam ! (1) Polecam Delte, najlepsza szkoła jazdy, najlepsi instruktorzy, a przede... Kinia Najlepsza szkoła jazdy (1) Jazdy miałam z Panem Markiem, wszystko dobrze i na spokojnie wytłumaczone,... Adrianna Polecam wszystkm! (1) Jeździłam z Panem Tomkiem, którego bardzo polecam! Bezstresowe jazdy,... NU OSK Delta - polecam wszystkim (1) Mój wybór szkoły jazdy Delta na podstawie rekomendacji znajomej i opinii w... Tomek Polecam (1) Polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Dobre przygotowanie do egzaminu... Oliwia polecam serdecznie, najlepsza szkoła jazdy ! (1) super auta, przesympatyczni instruktorzy, miła atmosfera- SAME PLUSY ! Magda Gnat Niesamowity Pan Marek! (1) Kurs skończyłam w innej szkole ale mimo to moje ZDANE prawko zawdzięczam... Natalia Polecam (1) Polecam zarówno instruktora Tomka, jak i Marka. Jazdy przebiegają przyjemnie... Sebastian DELTA jest NAJLEPSZA (1) Dziękuję Panu Markowi i Tomkowi za wsparcie, naukę i za to, że się udało.... Karolina Polecam (1) Choć ukończyłam kurs w innej szkole jazdy, to właśnie z oferty Delty... Paulina Polecam (1) Zdane za pierwszym razem! Najlepsza szkoła nauki jazdy. Jazdy z Tomkiem są... Kamil Rewelacja (1) Co tu dużo pisać najlepsza szkoła i najlepsi instruktorzy :) Jak jazda bez... Angelika Zdane (1) . W zeszłym roku dwa podejścia do egzaminu, oba poległam na łuku. Zostawilam... Ania