Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Za pierwszym razem (1) Świetne, wspaniałe, najlepsze w trójmieście OSK Delta. Zaczynając od samego... Krystian Serdecznie polecam OSK Delta! Najlepszy Ośrodek szkolenia kierowców! (1) Przede wszystkim serdeczna obsługa, która zawsze z przyjemnością udzieli... Natalia Polecam (1) Pełna profeska, trafiłem z polecenia i sam szczerze polecam wszystkim tym... Bartosz
Serdecznie POLECAM :) (1) Serdecznie dziękuję OSK Delta za przygotowanie do egzaminu w bardzo milej... Andrzej Beczek POLECAM !!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Świetne przygotowanie zarówno do... Piotr B. profesjonaliści!! (1) Szczególne podziękowania dla Pana Marka Choj... Za profesjonalne... Stefek Fajna szkoła! Polecam! (1) Polecam pana Tomka, z którym objezdzam cały Gdansk i wszystkie trasy... Martyna Najlepsza szkoła! (1) Gorąco polecam OSK Delta! Kiedy zapisywałam się na kurs nie do końca... Kasia Najlepszy OSK na pomorzu (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Prawo jazdy zdałem 3 lata temu w... Rafał REWELACJA !!!! (1) Polecam w 100% , instruktorzy perfekcjyjni . Każda godzina jazdy z Tomkiem... Kamil Najlepszy Ośrodek w 3mieście!! (1) Na dzień dobry Panie w biurze bardzo miłe, uprzejme i cierpliwe. Szczególnie... Agnieszka D. Alicja - opinia (1) W ciągu (niestety) dwóch godzin jazdy uzyskałam wiele przydatnych (na egzamin... Alicja bezbłędnie zdany egzamin (1) Moja ocena dla instruktorów celujacy. Mają wspaniałe podejście do kursantów,... Marta Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Bardzo miła i profesjonalna nauka, bardzo szybko, łatwa dostępnosć i kontakt... Kacper Leszczyński Super! (1) Profesjonalne i zarazem miłe, sympatyczne podejście do kursantów.... Były kursant Wszystko zdane za PIERWSZYM RAZEM !!! (1) OSK Delta jest najlepszym wyborem dla każdego kto zamierza ukończyć kurs... Karolina Super szkoła! (1) Z czystym sercem mogę polecić wszystkim tę szkołę jazdy. Cena kursu- bardzo... Amelia polecam !!! (1) celująco wytłumaczona praktyka i teoria !! Polecam każdemu :) rewelacyjna... Karolina szkółka (1) wspaniały instruktor dobra szkoła polecam gorąca zdałem za pierwszym z... Artur Najlepsza szkoła jazdy (1) Instruktorzy maja duzo cierpliwości, tłumacza wszystko dokładnie i powtarzają... Kornelia Muchowska