Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Delta to bardzo dobra szkoła jazdy! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, plac manewrowy jak i wszystkie ulice... Magda POLECAM! (1) Bardzo polecam, zdałam za pierwszym razem. Instruktorzy wymagający a... Kasia POLECAM! (1) Uczęszczanie na kurs w Delcie było czystą przyjemnością! Wszystko... Daga
Delta (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku. Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo mili i... Juliusz Polecam :) (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, miła obsługa w biurze i profesjonalni instruktorzy... Monika Zdany za pierwszym. (1) Polecam jazdy z Panem Markiem Chojeckim, który był cierpliwy, ale też... Ania Świetna szkoła jazdy (1) Rewelacyjna szkola nauki jazdy ! Gorąco polecam instruktora p.Bartka.... Sylwia Super instruktorzy. (1) Dzięki Panom z Delty udało się uzyskać wymarzony kawałek plastiku, cierpliwi... Mateusz Tocha Polecam (1) Bardzo polecam szkółkę a jeszcze bardziej polecam jazdy z panem Markiem,... Olaf Langowski Najlepsza ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku (1) Profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy w miłej i przyjemnej atmosferze.... Andrzej Polecam! (1) Przecudowna kadra, szybkie terminy, teoria wyłożona bardzo dostępnie, a jazdy... Ania Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania osk delta. Bardzo dziekuje panu... Magdalena polecam!! (1) z całego serca polecam deltę Alicja Super szkoła (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście!! Super instruktorzy! Jędrek Śledziński Polecam (1) Polecam, szczególnie instruktora Tomka :) Agata Polecam. (1) Polecam. Szkola super. Instruktor Marek najlepszy. Nauczy kazdego . Jedyny w... Izabela Najlepsza szkółka w trójmiejscie (1) Polecam serdecznie wszystkim osobą mającym problem ze zdaniem egzaminu... Magdalena Polecam!! (1) Bardzo polecam!! Bardzo mili instruktorzy, dużo potrafią nauczyć i na pewno... Kacper Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu!! (1) Polecamy wszystkim OSK Delta, kto chce zapisać się pierwszy raz lub też na... Adrian i Mateusz Nie ma rzeczy niemożliwych ! (1) Kochani ! Jeśli przeglądacie opinie w poszukiwaniu najlepszej szkoły na... MonikaLukrecja