Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Najlepsza szkoła jazdy! (1) Po odbytym kursie w innej szkole nauki jazdy nie czułam się przygotowana do... Martyna Polecam (1) Bardzo Dobrze wytłumaczona teoria tak jak i jazdy, Naprawde polecam. Dzięki... Zielak Bardzo miła obsługa i porządny poziom nauczania. (1) Bardzo miłe panie w Biurze, instruktor dokładnie patrzy na popełniane błędy,... Michał Sak
Polecam! (1) Gorąco polecam OSK Delta :) bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście,... Dominika najleeeeeepszaaaaa szkółka :d ! (1) Bardzooo polecaaaam szkółke jazdy Delta . wykupiłam jazdy dodatkowe i w końcu... Paaaauliiiiinaaaaaa Polecam (1) Polecam mili instruktorzy dobrze ucza jazdy samochodem ogólnie super Mirek Polecam (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście. PAN TOMEK Dal mi wiarę w to, że... Marzena Profesjonalna Szkoła (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalisci znający sie na swojej pracy.... Ola M. Polecam szkole jazdy (1) Polecam tą szkołę jazdy Piotrek BARDZO POZYTYWNIE I FAJNIE (1) Zdane dzięki OSK Delta za pierwszym Maciej Bednarski OSK DELTA NAJLEPSZA SZKÓŁKA w Gdańsku (1) Najlepsi w trójmieście Aleksander Graużul Delta Gdańsk (1) Świetna szkoła, polecam wszystkim 😉 Dawid Polecam Delte najlepszą szkołę jazdy :)) (1) Polecam Deltę, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zarówno teoretycznego... Klaudia OSK Delta polecam (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście do sprawy jak i do kursantów. Ogromny... Piotr Strzegocki Najlepsi w trojmiescie ! (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście. Ogromny spokój i opanowanie, które... Izabela Liebrecht Super (1) Dzisiaj miałam dodatkowe dwie godziny jazd przed egzaminem z Panem Tomkiem... Hania Najlepszy OSK !! (1) Szczerze polecam ten ośrodek !! Szczerzy i oddani ludzie w naukę przyszłych... Daniel Polecam !!! (1) Bardzo polecam ośrodek OSK Delta. Bardzo dobry kontakt z kursantami. Pan... Michał Zdane za pierwszym (1) Zdałem za pierwszym razem, świetny instruktor Maciej Zarzycki Osk Delta (1) Szczerze polecam OSK Delta. Gruntowne przygotowanie zaowocowało zdaniem... Rafał