Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

POLECAM (1) Zdecydowanie polecam! :) kurs teoretyczny weekendowy - omawiane najważniejsze... Kasia R. POLECAM!!!! (1) Chciałabym podziękować jeszcze raz P. MARKOWI za świetne przygotowanie do... Anna Polecam ! (1) Najlepsza szkoła , super instruktorzy , wspaniała atmosfera . Egzamina na... Paulina
Maria- opinia (1) Bardzo polecam!!! Po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu, w końcu... Maria Zdecydowanie polecam:) (1) Przyszedłem na kurs posiadając zerowy poziom wiedzy zarówno na temat... Artur Polecam ! Zdane za pierwszym ! (1) Polecam szczerze szkołę Delta i instruktora Tomka ! :) zdane za pierwszym... Joanna Świetna szkoła jazdy ! (1) Tomek Dobek - świetny gość a co najważniejsze dobrze i skutecznie uczy ;)... Kacper C Super szkoła!!! (1) Super szkoła!Po dwuletniej przerwie w jeżdżeniu zdane za pierwszym razem.... Paulina Super szkoła!!!! (1) Świetni instruktorzy, super przygotowanie do egzaminu. Polecam każdemu kto... Monika Polecam!!! (1) Polecam w 100% , instruktorzy perfekcjyjni. Zdane za pierwszym razem. Marcin Polecam!!! (1) Polecam osk Delta, szczególnie instruktora Pana Tomka, który cierpliwie i na... Patryk Polecam osk Delta (1) Dzięki całemu zespołowi osk Delta a szczególnie mojemu instruktorowi panu... Maciek Polecam!! (1) Delta jest szkółką którą polecam każdemu- ze względu na instruktorów którzy... Agata Homenda OSK Delta (1) Dziękuję, za solidne przygotowanie do kursu. Wszystkie trasy, które dostałam... Kinga Zdane!! (1) Po kilku godzinach jazdy przed egzaminem w OSK DELTA i kilkuletniej przerwie... Aleksandra Polecam wszystkim przyszłym kursantom. :) (1) Bardzo sympatyczni i profesjonalni instruktorzy sprawnie i w przyjemnej... Zadowolona kursantka Delta :najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku !!! (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta Super atmosfera, szkoła daje wiele... Patryk Szczerze polecam - zdane za 1 razem (1) Naprawdę szczerze polecam te szkołę. Bezbłędnie przygotowali mnie do egzaminu... Aleksander Z. Zdane dzieki Delcie! (1) Począwszy od miłej pani w biurze, przez porządnego i żywego wykładowce,... Mariusz Charytoniuk Polecam !!! (1) Pełna profesjonalność a także bardzo miło spędzony czas. Świetne... Ewelina