Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

POLECAM:) (1) Najlepsza szkółka w Trójmiescie:) marlena najlepsi (1) Pan Tomek to najlepszy instruktor jakiego poznałam, parę lat temu próbowałam... Ewa Jazdy dodatkowe w szkole nauki jazdy Delta (1) Gorąco polecam jazdy naukowe w szkole Delta. Pan Tomek to najlepszy... Sandra
Zdane z pierwszym! (1) Bardzo polecam OSK Delta!! Zdałam dzisiaj za pierwszym co pokazuje, że Delta... Dorota Zdałam za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim OSK Delta! Od początku świetna współpraca i profesjonalne... Karolina Zdane! (1) Zdałem dzisiaj o 7:00 egzamin na prawo jazdy. Dzięki kursie w "delta"... Paweł Zdałam za pierwszym razem. Polecam. (1) Bardzo polecam ośrodek Delta. Baza pytań do testu teoretycznego prawie... blondynka Polecam Polecam Polecam !!! (1) Z całego serca mogę polecić Deltę wszystkim kandydatom na kierowców ;) Bardzo... Justyna Piotr - opinia (1) Osoby, które nie wiedza do jakiej szkoły jazdy iść, polecam Delte. Bardzo... Piotr Rewelacja! (1) Wszystkim wahającym się przychodzę z pomocą - nie błądźcie dalej i... Kasia Krzysiek - opinia (1) Chciałem tylko pojeździć troche po Gdańsku zeby go poznać i zdac tu egzamin,... Krzysiek Delta (1) Świetni instruktorzy , świetne przygotowanie , swobodny wybór godzin jazd,... Maciej Ranoszek Najlepsza szkoła jazdy! (1) Genialni i bardzo sympatyczni ludzie. Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo... Kamila Zdane (1) Super instruktorzy, z podejściem do ludzi i co najważniejsze doświadczeni.... Maciej Najlepsza szkółka! (1) Powiem tak, polecam wszystkim szkółkę OSK Delta. Teoria przebiegła bardzo... Kamil POLECAM (1) Instruktor Tomek jest najlepszy, wszystko tłumaczy perfekcyjnie, a same jazdy... Alicja Gorąco polecam każdemu! (1) Szkółka naprawdę porządna i godna polecenia każdemu kto chce szybko zdać... Synak Norbert Świetna szkoła! (1) Egzamin zakończony pozytywnie :) Teoria zdana na 74/74 punkty. a praktyka... Kacper POLECAM !!!!! (1) Zacznę może od tego, że kurs odbyłam w innej szkole jazdy z jakieś 1,5 roku... Klaudia Polecam Deltę (1) Polecam wszystkim którzy chcą zdać prawo jazdy bez problemów. Jeździłem z... Adam