Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Zdecydowanie Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście. Tomek Dobek-... Ola Polecam (1) Bardzo, bardzo, bardzo polecam Deltę. Nie ma potrzeby uczenia się w domu,... Alicja Polecam szkołę jazdy DELTA ! (1) Moim zdaniem świetni instruktorzy i bardzo wysoki poziom nauczania! Zostałam... Aniela
delta gdańsk (1) Bardzo polecam naukę jazdy DELTA bardzo dobrzy kierowcy, którzy potrafia... Adrian Chełmiński Jazdy Tomek Dobek POLECAM! (1) Wysoki poziom nauczania,miła i sympatyczna atmosfera. Polecam! :) Klaudia B Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić DELTE. Przystępna cena oraz wspaniali... Maja Szkółka prawa jazdy DELTA GDANSK ZASPA (1) Witam serdecznie od razu pochwalę się ze zdałam za pierwszym razem.:-) Bardzo... Dorota Tomek- Instruktor godny polecenia (1) Polecam wszystkim, którzy za bardzo denerwują się praktycznym egzaminem ;)... Ewa Najlepsza szkoła jazdy (1) Cena kursu jest bardzo przystępna. Nauka podczas kursu utrzymana w... Olek DELTA - Ośrodek Szkolenia Kierowców (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w Delcie. Świetny instruktor Tomasz Kolicki,... Kursant Pooooleecam!!! (1) Chciałabym bardzo podziękować panu Tomaszowi Dobek mojemu wspaniałemu... Joanna Super (1) Wszystko super jazdy miałam z Tomkiem egzamin zdany za pierwszym razem Julia Egzamin pozytywny (1) Bardzo fajnego instruktora miałem mowie tu oczywiscie o Tomku Dobku. Michał Polecam!! (1) Wszystkich zainteresowanych przyszłych kierowców informuję, iż szkoła jazdy... Magda Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Do Delty trafiłam z przypadku, koleżanka poszła, zapisała mnie na kurs i... Kasia Polecam!!!!! Są Najlepsi (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Super instruktorzy. Egzamin zdany bez... Anastazja Najlepsza szkoła jazdy! (1) Wszystko przeprowadzone profesjonalnie, indywidualne podejście do każdego,... Monika Szkoła godna polecenia! (1) Szczerze polecam! Wiedza przekazana we właściwy sposób oraz dobre materialy... LB Najlepszy ośrodek ze wszystkich!! Polecam Polecam (1) Super ośrodek!!! Super instruktorzy, indywidualne podejście do każdego... Natalia Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam Deltę. Egzaminy zdałam za pierwszym razem. Tomek... Marzena