Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Bardzo miła i profesjonalna nauka, bardzo szybko, łatwa dostępnosć i kontakt... Kacper Leszczyński Super! (1) Profesjonalne i zarazem miłe, sympatyczne podejście do kursantów.... Były kursant Wszystko zdane za PIERWSZYM RAZEM !!! (1) OSK Delta jest najlepszym wyborem dla każdego kto zamierza ukończyć kurs... Karolina
Super szkoła! (1) Z czystym sercem mogę polecić wszystkim tę szkołę jazdy. Cena kursu- bardzo... Amelia polecam !!! (1) celująco wytłumaczona praktyka i teoria !! Polecam każdemu :) rewelacyjna... Karolina szkółka (1) wspaniały instruktor dobra szkoła polecam gorąca zdałem za pierwszym z... Artur Najlepsza szkoła jazdy (1) Instruktorzy maja duzo cierpliwości, tłumacza wszystko dokładnie i powtarzają... Kornelia Muchowska Najlepsza szkoła jazdy! (1) Po odbytym kursie w innej szkole nauki jazdy nie czułam się przygotowana do... Martyna Polecam (1) Bardzo Dobrze wytłumaczona teoria tak jak i jazdy, Naprawde polecam. Dzięki... Zielak Bardzo miła obsługa i porządny poziom nauczania. (1) Bardzo miłe panie w Biurze, instruktor dokładnie patrzy na popełniane błędy,... Michał Sak Polecam! (1) Gorąco polecam OSK Delta :) bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście,... Dominika najleeeeeepszaaaaa szkółka :d ! (1) Bardzooo polecaaaam szkółke jazdy Delta . wykupiłam jazdy dodatkowe i w końcu... Paaaauliiiiinaaaaaa Polecam (1) Polecam mili instruktorzy dobrze ucza jazdy samochodem ogólnie super Mirek Polecam (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście. PAN TOMEK Dal mi wiarę w to, że... Marzena Profesjonalna Szkoła (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalisci znający sie na swojej pracy.... Ola M. Polecam szkole jazdy (1) Polecam tą szkołę jazdy Piotrek BARDZO POZYTYWNIE I FAJNIE (1) Zdane dzięki OSK Delta za pierwszym Maciej Bednarski OSK DELTA NAJLEPSZA SZKÓŁKA w Gdańsku (1) Najlepsi w trójmieście Aleksander Graużul Delta Gdańsk (1) Świetna szkoła, polecam wszystkim 😉 Dawid Polecam Delte najlepszą szkołę jazdy :)) (1) Polecam Deltę, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zarówno teoretycznego... Klaudia