Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

--------Delta Nauka Jazdy Kat. B------ (1) Gorąco Polecam Szkołę Jazdy Delta Świetni Instruktorzy którzy podchodzą z... Szymon Stachulski Najlepsza w trójmieście szkoła jazdy - DELTA (1) Szkoła jazdy odznacza się fachową obsługą , wysokiej jakości sprzętem... Natalia Łozińska Ocena (1) Oceniam szkołę bardzo pozytywnie, kurs bardzo szybki ale dokładny, jazdy... Kamil Przybysz
Nauczą jeździć każdego ! :) (1) Trzeba zacząć od tego, że wykłady, które prowadził Pan Tomek K. były bardzo... Ola NAJLEPSZA SZKOŁA W GDAŃSKU (1) Zaczęło się od kursu weekendowego, na którym w umiejętny i profesjonalny... Michał M. Szkoła jak najbardziej warta uwagi (1) Zacznę od tego co kursantów na pewno interesuje - wyniki egzaminu. Teoria jak... Jacek K. mega (1) GORACO POLECAM PANA TOMEK DOBEK!! Swietny instruktor, tlumaczy rewelacyjnie... sylaa NAJLEPSZY OŚRODEK !!!! POLECAM (1) Bardzo polecam ośrodek bardzo sympatyczny instruktor i umiejący wytłumaczyć i... Dominika !!!!!!!!!! (1) Teoria - ściśle, na temat i super atmosfera Jazdy - indywidualne podejście do... xyz Polecam , swietni instruktorzy , dobry sprzet ..... (1) Polecam , swietni instruktorzy , dobry sprzet , luzne i mile podejscie do... artur Najlepsza szkoła w trójmieście POLECAM !!!! (1) Szkoła godna polecenia. Instruktor P.Tomek rewelacja super podejście do... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy! (1) Szczerze polecam tę szkołę jazdy! Teoria szybko i na temat, Pani w biurze... Edyta polecam OSK Delta (1) Najlepsza szkoła na jaka moglam trafić:) pierwszy raz usiadłam za kółkiem na... Magda Świetna szkoła nauki jazdy!!! (1) Wyrachowani instruktorzy z nadludzką cierpliwością i niebywałym poczuciem... Kamil OSK Delta (1) Szkoła godna polecenia, instruktorzy w porządku, jestem zadowolona. Wiktoria Super (1) Szkoła super. Szybko i sprawnie. Polecem jazdy z Panem Tomkiem K. Egzamin... Kamila Rosa Najlepsza szkoła jazdy ever!! (1) Najlepsi instruktorzy w całym Trójmieście!! Marta Mądrala Tomasz dobek najlepszy instruktor (1) Najlepsza szkoła jazdy, naprawdę polecam. Zdacie za pierwszym . Jestem... Piotr Gawina zdecydowanie polecam szkołe jazdy Delta (1) Zdecydowanie polecam szkołe jazdy Delta. Kurs prawa jazdy kategorii B na jaki... majkel OSK Delta (1) Teoria- szybko, na temat, bez zbędnego gadania, z koniecznością interakcji i... Julia