Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Najlepszy OSK na terenie całego Trójmiasta (1) Tak jak w nagłówku, kurs przeprowadzony gładko z indywidualnym podejściem do... Piotr Chodkiewicz Polecam !! (1) Nigdy nie myślałem że zdam prawko jazdy za pierwszym razem dzięki Delcie a w... Piotr Wyżej ocenić się niestety nie dało :) (1) Nie rozwodząc się zbytnio - Tomek przy pomocy Pana Marka nauczyli mnie... Robert
Chcesz mieć prawko i do Delty (1) Zdałam dzisiaj egzamin. Jestem ogólnie 11 lat po kursie. To byl mój trzeci... Pycia Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku i na świecie pewnie też! (1) Bardzo fajnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne, szybko i skutecznie. Jazdy... Kloss Zdecydowanie Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście. Tomek Dobek-... Ola Polecam (1) Bardzo, bardzo, bardzo polecam Deltę. Nie ma potrzeby uczenia się w domu,... Alicja Polecam szkołę jazdy DELTA ! (1) Moim zdaniem świetni instruktorzy i bardzo wysoki poziom nauczania! Zostałam... Aniela delta gdańsk (1) Bardzo polecam naukę jazdy DELTA bardzo dobrzy kierowcy, którzy potrafia... Adrian Chełmiński Jazdy Tomek Dobek POLECAM! (1) Wysoki poziom nauczania,miła i sympatyczna atmosfera. Polecam! :) Klaudia B Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić DELTE. Przystępna cena oraz wspaniali... Maja Szkółka prawa jazdy DELTA GDANSK ZASPA (1) Witam serdecznie od razu pochwalę się ze zdałam za pierwszym razem.:-) Bardzo... Dorota Tomek- Instruktor godny polecenia (1) Polecam wszystkim, którzy za bardzo denerwują się praktycznym egzaminem ;)... Ewa Najlepsza szkoła jazdy (1) Cena kursu jest bardzo przystępna. Nauka podczas kursu utrzymana w... Olek DELTA - Ośrodek Szkolenia Kierowców (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w Delcie. Świetny instruktor Tomasz Kolicki,... Kursant Pooooleecam!!! (1) Chciałabym bardzo podziękować panu Tomaszowi Dobek mojemu wspaniałemu... Joanna Super (1) Wszystko super jazdy miałam z Tomkiem egzamin zdany za pierwszym razem Julia Egzamin pozytywny (1) Bardzo fajnego instruktora miałem mowie tu oczywiscie o Tomku Dobku. Michał Polecam!! (1) Wszystkich zainteresowanych przyszłych kierowców informuję, iż szkoła jazdy... Magda Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Do Delty trafiłam z przypadku, koleżanka poszła, zapisała mnie na kurs i... Kasia