Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

NAUKA JAZDY W DELCIE - ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Miałam przyjemność uczęszczać na kurs prawa jazdy do tej szkoły. Jestem... Patrycja Rewelacja (1) 4 oblane egzaminy praktyczne, 3 lata przerwy... Raptem 6 godzin z Tomkiem z... AsiaB NUMERO UNO ! (1) Szkół w Gdańsku jest od groma i jeszcze więcej... Jednak w tej szkole... nie... KOZA-
Opinia! (1) Instruktor genialny ! Bardzo polecam Tomka , super tłumaczy , kocha to co... Dagmara Wadlewska Polecam (1) Polecam wszystkim. Bardzo mili instruktorzy, cierpliwi, dobrze uczą jak i... Arleta Polecam! :) (1) Pewna zdawalność, wszystko na bardzo wysokim poziomie:) Patryk Polecam! (1) Jak najbardziej polecam, wysoki poziom nauczania w miłej atmosferze :) Artur Bardzo POLECAM !!! (1) Rewelacyjne miejsce do nauki jazdy. Profesjonalne i uprzejme podejście... Michal_B Magda - opinia (1) no no Super ! Magda Delta - rewelacja! (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście, fantastyczni instruktorzy z poczuciem... Miłosz Przyjemnie i efektywnie - zdecydowanie polecam (1) Instruktor Tomek ma świetnie podejście do kursantów - uczy z pasją,... Emil Michał - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy polecam każdemu. Miła obsługa, dobrzy instruktorzy... Michał Oczywiście polecam ! (1) Polecam Pana Tomka, który skatował mnie tak na jazdach, że odrazu nabrałem... Damian Polecam! (1) Chciałbym gorąco polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców ''Delta'' w Gdańsku!... Dawid POLECAM (1) BARDZO POLECAM! Teoria szybko, sprawnie i ciekawie natomiast Pan Tomek to... Alicja Polecam! (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, super atmosfera i obsługa! Polecam jazdy z... Monia Super atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu (1) Kurs przebiegał bez zarzutu- jazda samochodem od samego początku była... Aga Delta (1) Gorąco polecam "Delte" dla wszystkich osob ktore chca szybko i sprawnie zdac... Damian Polecam ! (1) Kurs weekendowy bardzo szybko zleciał, wszystko dobrze objaśnione. Kadra... Patryk delta (1) Delta jest zdecydowanie godna polecenia. instruktor bardzo dobrze tłumaczy ,... .