Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

najlepsza szkoła jazdy (1) Podczas nauki jazdy jest bardzo miła atmosfera, godziny jazd można dopasować... kin563 Gorąco polecam ! (1) Mega pozytywna szkoła jazdy, przyjemna atmosfera, fajne podejście do... Maciej Kuraż ZDANE (1) Dołączyłam dziś do grona kierowców :D Dzięki wielkie dla najlepszego... Paulina Łukasik
prawko zdane !!!! (1) Zdane za pierwszym :) polecam jazdy z Tomkiem Dobkiem kamil Gorąco polecam (1) Co prawda korzystałam tylko z dodatkowych jazd, nie z całego kursu, ale... Klaudia Delta (1) Podsumowując - wszystko jak najbardziej na TAK a co najważniejsze, dzięki... Paulina Nauka jazdy - OSK Delta - Gdańsk (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła w całym trójmieście. Instruktorzy mający dużo... Katalajna Haalo przyszli kierowcy! Delta na 6! (1) Teoria przekazana w taki sposób, że sama wchodzi do głowy, 30 godzin w... Martencja Świetna Szkoła Jazdy . Polecam ! (1) Powiem krótko. Szkoła jest naprawde godna polecenia , bez rzadnego problemu... Patryk Gawina Świetna szkoła (1) Super szkoła, świetny instruktor, jazdy w miłej, wesołej atmosferze, bardzo... Iga A - opinia (1) Polecam! Instruktorzy z poczuciem humoru, dzieki czemu jezdzi sie w dobrej... A Polecam Delte, super szkoła gdzie nauczą Ciebie jeździć (1) Super instruktorzy, którzy potrafia wszystko solidnie wytłumaczyć krok po... Mateusz Krefta NAPRAWDĘ POLECAM! (1) Do egzaminu zostałam świetnie przygotowana przez pana Tomka dzięki czemu... Ada:) OSK DELTA (1) Teoria interesująco, szybko i zrozumiale przeprowadzona. Jazdy w bardzo miłej... Asia Świetna Szkoła! (1) Świetne przygotowania do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego, miła... Marta POLECAM! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić te szkole jazdy. Kurs został przeprowadzony... Paulina Same oceny 6 (1) Na każdym z tych pól należy się 6! Doskonała obsługa i świetny klimat w aucie... Mati Rewelacja (1) Bardzo pozytywny ośrodek i ludzie, gorąco polecam :) Marek SZCZĘŚLIWA! (1) Gorąco polecam naukę jazdy OSK DELTA Gdańsk. Zaledwie kilka godzin... Daria Cz. zdałam (1) Tomek jest super tak mnie przygotował, że zdałam za pierwszym razem. Nauka... Iza Chmielewska Donarska