Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Super (1) Dzisiaj miałam dodatkowe dwie godziny jazd przed egzaminem z Panem Tomkiem... Hania Najlepszy OSK !! (1) Szczerze polecam ten ośrodek !! Szczerzy i oddani ludzie w naukę przyszłych... Daniel Polecam !!! (1) Bardzo polecam ośrodek OSK Delta. Bardzo dobry kontakt z kursantami. Pan... Michał
Zdane za pierwszym (1) Zdałem za pierwszym razem, świetny instruktor Maciej Zarzycki Osk Delta (1) Szczerze polecam OSK Delta. Gruntowne przygotowanie zaowocowało zdaniem... Rafał Polecam wszystkim (1) Jestem po kursie weekendowym- teoria przerobiona w 3 dni to same konkrety i... Agnieszka Jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do kursantów, poznałam... Karolina Delta - najlepsza szkoła w 3City (1) Dwa lata przerwy zmusiły mnie do jazd dodatkowych. Nie żałuję, bo wziąłem je... Piotr Serdecznie dziękuję (1) Chciałam serdecznie podziękować całej administracji oraz fachowym... Ak Kurs (1) Najlepszy instruktor na świecie. Zdane za pierwszym. Baaaaaaardzo polecam!!!! Kursantka Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam (1) Nie ma co dużo pisać. Bardzo dobrzy instruktorzy. Miałem przyjemność jeździć... Michał Polecam! Świetna szkoła (1) Bardzo dobra szkoła. Miałem przyjemność jeździć z dwoma instruktorami i każdy... Kam Prawko zdane za pierwszym razem! (1) Co tu dużo pisać, egzamin zdany za pierwszym razem, to chyba najlepsza... Mateusz Polecam w 100% (1) Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta i miła atmosfera:)... Iza Ośrodek szkolenia kierowców DELTA (1) Miłe Panie w obsłudze, szybki kurs teoretyczny, najlepszy instruktor Pan... Kamil Prawo jazdy (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoly jazdy Delta. Dzieki pomocy pana... Dorota Jak jeździć dobrze nie tylko na egzaminie (1) W szukaniu szkoły kierowałem się bliskością jej od mojego miejsca... Łukasz K Udało się! (1) Witam, nie jestem z Gdańska, do Delty wybrałem się za poleceniem kolegów i...... Patryk Mauer Super szkoła, bardzo gorąco polecam! (1) Super szkoła, super ludzie, i super kurs! Polecam gorąca! Jakub Zdane za pierwszym 💪 (1) Pan Marek najlepszy 😁 Mały