Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Polecam najlepsza szkoła na zapspe (1) Zdane bardzo dobre przygotowanie i polecam wszystkim najlepszy nauczyciel... Michał Pochwala (1) Swietny osrodek. Dobrze przygotuja do egzaminu państwowego. Swietni... Dan007 Osk Delta - zdane (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem!!! Szczerze... Krzysztof
Lepiej nie traficie (1) Gorąco polecam Delte, super instruktorzy, przyjemna atmosfera, przystępna... Patryk.R Są Najlepsi (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Przygotowanie do egzaminu na 5+, egzamin zdany... Dominika Ośrodek Szkolenia Kierowców Delta (1) W Delcie miałam przyjemność uczyć się jeździć z dwoma instruktorami - Tomkiem... Weronika DELTA - najlepszy ośrodek szkolenia dla kierowców (1) Nie muszę zbyt wiele pisać, bo wystarczy umówić się na jazdę i przekonać się... marzenie Najlepsza nauka jazdy w mieście (1) Trzeci raz podchodziłam do egzaminu praktycznego i pierwszy raz w Trójmieście... Magda zdane! (1) Przerwalam swoja nauke jazdy kilka lat temu, na szczescie moglam liczyc na... Roksana szkolenie (1) Serdecznie polecam ten ośrodek. Zarówno obsługa biura jak i samo szkolenie... Ania Gabrysia - opinia (1) Egzamin z teorii jak i z praktyki zdany za pierwszym razem!!!Ogromne... Gabrysia Taka nauka to przyjemność! (1) Zajęcia teoretyczne jak i same jazdy przeprowadzone na wysokim poziomie. Pan... Marta Jedyny w swoim rodzaju ośrodek szkolenia kierowców!!! (1) Polecam ten ośrodek ze względu na profesjonalne i indywidualne podejście do... Adrianna.1998 Mega pozytywnie! Zdałem za pierwszym razem!! (1) Jeśli chodzi o Delte to mógłbym długo opowiadać , ale postaram się powiedzieć... Wojtek Polecam!!!! (1) Co tu dużo mówić, szybko, profesjonalnie i rzeczowo. Po 5 latach przerwy i... Agnieszka Pagacz Polecam (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Wszystko świetnie zorganizowane i bez... Michał Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Teorii uczyłam się na kursie weekendowym - zdane za pierwszym podejściem.... Joanna Delta kategoria B (1) Polecam pana Tomka jako instruktora, egzamin praktyczny zdany za pierwszym... Sandra OSK DELTA THE BEST!!!!! (1) Polecam wszystkim Szkołę Jazdy DELTA!! Zajęcia z teorii przeprowadzone bardzo... Paulina P. Super polecam! (1) Najlepsza szkola jazdy! Karolina