Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

SUPER !!! (1) większość mojej rodziny zdawała właśnie w Delcie oraz pełno znajomych , ja... Misiek16 POLECAM (1) Bardzo polecam p.Marka, który mnie nauczył przez 6h więcej niż się nauczyłam... Martika Rewelacyjna Szkoła i profesjonalni instruktorzy :) (1) Polecam OSK Delta, a w szczególności instruktorów: Tomka Dobka i Marka... Adolf
Najlepsza ;) (1) Bardzo fajny kurs weekendowy. Bez problemu egzamin wewnętrzny, miła obsługa.... Angelika Naprawdę świetny ośrodek! (1) Polecam wszystkim, którzy wahają się, jaki ośrodek wybrać. Tych, którzy chcą... Natalia bardzo fajnie ! (1) Cieszę się ze trafiłam do tej szkoły, przemili instruktorzy a kurs weekendowy... kursantka bardzo polecam! (1) wykupiłam w "Delcie" 2h jazd dodatkowych,których potrzebowałam dosyć szybko,... mads Sandra - opinia (1) Polecam wszystkim którzy chcą zdać prawko a co najważniejsze dobrze jeździć... Sandra Nauka jazdy (1) Bardzo miła atmosfera jak i instruktorzy!! Piotr Polecam (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem, miła atmosfera i... Karolina Podziękowania dla pana Marka (1) Bardzo serdecznie polecam!! Zdałam jednego dnia teorię i praktykę za... sukces pedagogiczny :) (1) Super profesjonalni ludzie, świetne podejście i miła atmosfera ! Natalia Kurs prawa jazdy kategoria B (1) Po kursie teoretycznym weekendowym (3 spotkania) i zajęciach praktycznych... Wojciech Najlepsza szkoła na pomorzu 😊 (1) Wspaniali instruktorzy, fajna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do... Paula POLECAM (1) Elastyczność, bezstresowa atmosfera i pełne zaangażowanie, polecam! :) Laura Zdane (1) Polecam wszystkim, bardzo mili kompetetni i przedewszystkim efektywni.... Marcin Najlepszy OSK na terenie całego Trójmiasta (1) Tak jak w nagłówku, kurs przeprowadzony gładko z indywidualnym podejściem do... Piotr Chodkiewicz Polecam !! (1) Nigdy nie myślałem że zdam prawko jazdy za pierwszym razem dzięki Delcie a w... Piotr Wyżej ocenić się niestety nie dało :) (1) Nie rozwodząc się zbytnio - Tomek przy pomocy Pana Marka nauczyli mnie... Robert Chcesz mieć prawko i do Delty (1) Zdałam dzisiaj egzamin. Jestem ogólnie 11 lat po kursie. To byl mój trzeci... Pycia