Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Podziękowanie (1) Chciałbym podziękować całemu zespołowi deLta za przygotowanie mnie do... Kamil Delta (1) Szkoła godna polecenia. Moim instruktorem był pan Marek, świetny człowiek.... Maciek Polecam mocno! (1) Miałem przyjemność kończyć kurs w tej szkole jazdy i mogę z czystym sercem... Szymon
POLECAM! (1) Polecam szkołę jazdy Delta! Miła atmosfera, jazdy z Panem Markiem to czysta... Ada Polecam! (1) Polecam wszystkim OSK Delta. Kurs przeprowadzony profesjonalnie i w miłej... Michał Świetna szkoła! (1) Naprawdę polecam szkołę Delta! Bardzo mi pomogli w dość skomplikowanej... Kasia Aszyk Zdane za 1 (1) Bardzo dobra współpraca w dobrej atmosferze Jacek POLECAM! (1) Z całego serca polecam ta szkółkę jazdy! Pan Tomek i Pan marek to wspaniali... Paulina Najlepsza szkoła jazdy (1) Super podejście, super atmosfera i super instruktorzy. Jeśli macie w planach... Tomek Gałązka Suuper szkoła nauki jazdy (1) Najlepsza szkoła w mieście, polecam ;) Ania POLECAM! (1) Szkołę wybrałem z polecenia kolegów,którzy uważali że jest najlepsza i się... Szymon Polecam wszystkim (1) Serdecznie polecam wszystkim myślącym o tym magicznym "kartoniku" jakim jest... Kamil Polecam (1) Bardzo polecam szkołę jazdy! Wykupiłam jazdy dodatkowe przed egzaminem i Pan... Weronika Delta (1) Polecam wszystkim! Ewa Pasek Polecam! (1) Zdecydowanie polecam, na pewno będę dobrze wspominał czas nauki w Delcie i... Kamil Polecam ! (1) Polecam Delte, najlepsza szkoła jazdy, najlepsi instruktorzy, a przede... Kinia Najlepsza szkoła jazdy (1) Jazdy miałam z Panem Markiem, wszystko dobrze i na spokojnie wytłumaczone,... Adrianna Polecam wszystkm! (1) Jeździłam z Panem Tomkiem, którego bardzo polecam! Bezstresowe jazdy,... NU OSK Delta - polecam wszystkim (1) Mój wybór szkoły jazdy Delta na podstawie rekomendacji znajomej i opinii w... Tomek Polecam (1) Polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Dobre przygotowanie do egzaminu... Oliwia