Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Dominika opinia (1) Polecam tą szkołę jazy ponieważ obsługa w biurze bardzo miła, poziom wykładów... Dominika Malotka Kamil - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy, poziom nauki na wysokim poziomie, duża pomoc... Kamil Szymon Fryca - opinia (1) Bardzo polecam!!! Szybko tanio i skutecznie ;) Szymon Fryca
Dominika - opinia (1) Naprawdę świetni instruktorzy, profesjonalne przygotowanie młodych... Dominika Opinia (1) Wykłady z Tomkiem K. szybko i treściwie w ciągu jednego weekendu. Jazdy,... a Delta- godne polecenia! (1) Profesjonalni instruktorzy przy czym dodatkowo bardzo sympatyczni. Pomimo... Agata Duda Delta (1) Serdecznie polecam ową szkołę nauki jazdy. Przemiła kadra, na wysokim... Mikołaj Alicja - opinia (1) To, ze zdalam za pierwszym razem mowi chyba samo za siebie! :) super szkola i... Alicja Opinia (1) Naprawdę jestem wdzięczny za to, że mogłem uczyć się w DELCIE pod okiem... Michał Skwierawski Wiktor - opinia (1) wszystko na tip top Wiktor ŚWIETNA SZKOŁA JAZDY!!!! (1) Obsługa GENIALNA!! Zarówno jeśli chodzi o instruktorów czy o Panią Renatę... crazydriverpoland Profesjonaliści :) (1) Profesiolalni, sympatyczni i kreatywni instrukotrzy oraz miła obsługa w... Asia Zdałam! (1) Wspaniale! Cze xxx - opinia (1) Delta to profesjonalna szkoła godna polecenia. Po długiej przerwie naprawdę... xxx Profesjonalne podejście i miła atmosfera. (1) Instruktorzy bardzo profesjonalni i poważnie podchodzacy do swoich... Honorata Bardzo polecam :) (1) Bardzo się cieszę że wybrałam tę szkołę. Obsługa w biurze bardzo miła,... Karolina Delta (1) Zdawanie prawa jazdy w tym ośrodku było czystą przyjemnością. Miła atmosfera,... Filip Przeszczęśliwa :D (1) Zdałam i to za pierwszym podejściem i testy i praktykę!!! Dziękuje Tomku za... Malwina Po egzaminie!!:) (1) Moje uzasadnienie : Jestem bardzo zadowolona z obsługi bo była gotowa w... Patrycja Delta (1) Polecam serdecznie !!!! Bardzo mili i sympatyczni ludzie. Praktyka zaliczona... Natalia