Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Same oceny 6 (1) Na każdym z tych pól należy się 6! Doskonała obsługa i świetny klimat w aucie... Mati Rewelacja (1) Bardzo pozytywny ośrodek i ludzie, gorąco polecam :) Marek SZCZĘŚLIWA! (1) Gorąco polecam naukę jazdy OSK DELTA Gdańsk. Zaledwie kilka godzin... Daria Cz.
zdałam (1) Tomek jest super tak mnie przygotował, że zdałam za pierwszym razem. Nauka... Iza Chmielewska Donarska NAUKA JAZDY W DELCIE - ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Miałam przyjemność uczęszczać na kurs prawa jazdy do tej szkoły. Jestem... Patrycja Rewelacja (1) 4 oblane egzaminy praktyczne, 3 lata przerwy... Raptem 6 godzin z Tomkiem z... AsiaB NUMERO UNO ! (1) Szkół w Gdańsku jest od groma i jeszcze więcej... Jednak w tej szkole... nie... KOZA- Opinia! (1) Instruktor genialny ! Bardzo polecam Tomka , super tłumaczy , kocha to co... Dagmara Wadlewska Polecam (1) Polecam wszystkim. Bardzo mili instruktorzy, cierpliwi, dobrze uczą jak i... Arleta Polecam! :) (1) Pewna zdawalność, wszystko na bardzo wysokim poziomie:) Patryk Polecam! (1) Jak najbardziej polecam, wysoki poziom nauczania w miłej atmosferze :) Artur Bardzo POLECAM !!! (1) Rewelacyjne miejsce do nauki jazdy. Profesjonalne i uprzejme podejście... Michal_B Magda - opinia (1) no no Super ! Magda Delta - rewelacja! (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście, fantastyczni instruktorzy z poczuciem... Miłosz Przyjemnie i efektywnie - zdecydowanie polecam (1) Instruktor Tomek ma świetnie podejście do kursantów - uczy z pasją,... Emil Michał - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy polecam każdemu. Miła obsługa, dobrzy instruktorzy... Michał Oczywiście polecam ! (1) Polecam Pana Tomka, który skatował mnie tak na jazdach, że odrazu nabrałem... Damian Polecam! (1) Chciałbym gorąco polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców ''Delta'' w Gdańsku!... Dawid POLECAM (1) BARDZO POLECAM! Teoria szybko, sprawnie i ciekawie natomiast Pan Tomek to... Alicja Polecam! (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, super atmosfera i obsługa! Polecam jazdy z... Monia