Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

DELTA NAJLEPSZA (1) Ta szkoła jazdy zaimponowała mi bardzo szybkim i dobrze uczącym kursem... Michał Opinia (1) Obsługa - bardzo miła i cierpliwa Poziom nauczania - profesjonalny... Marcin Mącik TOMASZ DOBEK NAJLEPSZY INSTRUKTOR (1) Dzisiaj zdałam za PIERWSZYM RAZEM! Polecam instruktora TOMASZ DOBEK świetnie... Aneta
Paulina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Jazdy z Tomkiem były fantastyczne miła... Paulina bardzo dobra i niepozorna szkoła ;) (1) gorąco polecam deltę , bardzo miła obsługa , ciekawie prowadzone lekcje i... Piotr Zadowolona , bo zdałam prawo jazdy :) (1) Zapisałam się do tej szkoły, gdyż była na jednym pierwszych miejsc w rankingu... Patrycja Delta (1) Świetne przygotowanie do egzaminu. Mili instruktorzy, przyjemna atmosfera, 0... Dawid Delta najlepsza ! :) (1) Pozdrowienia dla Pana Tomka D. najlepszego instruktora. Nawet z największego... Iwona OSK DELTA (1) Co tu duzo mowic, instruktorzy sa mega, zarowno Tomek jak i Adaś sa... Wojtek G. DELTA (1) Gorąco POLECAM! Najlepszą szkołę w Gdańsku! Wszyscy są bardzo uprzejmi i... Ania POLECAM :D (1) Gorąco polecam ośrodek Delta! Świetne przygotowanie do egzaminu-teoria i... Dominika Kuś Delta the best (1) Właśnie wracam z PORDu z wynikiem pozytywnym testu teoretycznego i... Rafał PODZIĘKOWANIA DLA PANA ADAMA (1) W 100% potwierdzam profesjonalizm Pana Adama! Po kilku niezdanych egzaminach... Monika Paweł - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Instruktorzy pierwsza klasa. Zawodowe i profesjonalne... Paweł Delta najlepsza ! ;) (1) Najlepszy kurs na prawo jazdy z najlepszym intruktorem na świecie - Tomek... Maja Polecam :D (1) POLECAM z calego serca NAJLEPSZY osrodek szkolenia kierowcow w Gdańsku!... Adam Tomasz Dobek ! :) (1) Zapamiętajcie to imię i nazwisko ! Bardzo miło spędziłam te 30 h jazd. Tomasz... Ola Delta- najlepszy ośrodek, gdzie mogłam trafić oraz Tomasz Dobek-świetny instruktor (1) 1 Obsługa- co tu dużo mówić, instruktorzy do każdego kursanta podchodzą... Paulina Balewicz Super ośrodek ; ) (1) Polecam ośrodek Delta, przestepna cena kursu , ustawianie grafiku godzin jazd... Lucyna Ozimek Sandra - opinia (1) Zdałam za pierwszym ! Sandra