Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

xxx - opinia (1) Delta to profesjonalna szkoła godna polecenia. Po długiej przerwie naprawdę... xxx Profesjonalne podejście i miła atmosfera. (1) Instruktorzy bardzo profesjonalni i poważnie podchodzacy do swoich... Honorata Bardzo polecam :) (1) Bardzo się cieszę że wybrałam tę szkołę. Obsługa w biurze bardzo miła,... Karolina
Delta (1) Zdawanie prawa jazdy w tym ośrodku było czystą przyjemnością. Miła atmosfera,... Filip Przeszczęśliwa :D (1) Zdałam i to za pierwszym podejściem i testy i praktykę!!! Dziękuje Tomku za... Malwina Po egzaminie!!:) (1) Moje uzasadnienie : Jestem bardzo zadowolona z obsługi bo była gotowa w... Patrycja Delta (1) Polecam serdecznie !!!! Bardzo mili i sympatyczni ludzie. Praktyka zaliczona... Natalia Najlepszy Ośrodek w Gdańsku (1) Polecam bardzo OSK Delta w Gdańsku,super egzaminatorzy jazda z Panem Tomkiem... Adrian Delta (1) Serdecznie polecam OSK Delta !!! Egzamin zdałam za pierwszym razem, nic mnie... Prondzia Ocena (1) Świetna szkoła , która uczy wszystkiego co potrzebne do zdania prawo jazdy.... Kamil Zdałem za pierwszym razem (1) Obsługa jest fenomenalna , miła i wyrozumiała . Poziom nauczania jest wysoki... krzysiek Delta (1) Bardzo miła obsługa , instruktorzy pierwsza klasa, przyjemna i luzna... Bartek Polecam wszystkim ! (1) nie ma co zarzucić wszytko bardzo profesjonalnie. dobry kontakt miła... Robert polecam ;) (1) Ogólnie kurs minął mi bardzo szybko. Myślę że to przez miła atmosferę. Kurs... Angelika Polecam (1) Profesjonalni instruktorzy, dobry sprzęt,miła atmosfera, dzięki temu zdałem... Barteczek Delta jest najlepsza (1) Przez 20 lat byłam biernym kierowcą. Za namową córki zdecydowałam się na... Maria SUPER!!! (1) Dzisiaj zdałam, za pierwszym razem! Przygotownie super, przemili instruktorzy... gosia Świetny ośrodek! (1) Gorąco polecam, dobry, tani i szybki kurs. Ośrodek, który stawia na jakość i... Aleksandra Michau - opinia (1) Super kurs teoretyczny, tak samo jak instruktorzy na jazdach - świetni.... Michau Polecam (1) Witam, po pierwsze dziękuję za przygotowanie mnie do egzaminu, który zdałem... T.G.