Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Gorąco polecam (1) Z czystym sumieniem chciałabym polecić Delte, nawet tym najbardziej... o.ł Alina - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu. Instruktorzy mają konkretne podejście do... Alina Super Szkoła jazdy - Przyjemna atmosfera (1) Polecam bardzo Delte - a w szczególności Pana Tomka (z którym miałem jazdy)... Adam
super (1) Bardzo jestem zadowolony z kursów, zdałem za pierwszym razem dzięki pomocy... marcin POLECAM (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku!!! Profesjonalni, cierpliwi,... Kinia Delta (1) Krótko mówiąc super szkoła! ;D Dzięki Tomkowi wszystko udało się zdać za... Erwin Delta najlepsza! (1) Co tu dużo mówić - po prostu REWELACJA! W Delcie jest zawsze przyjazna... Paula Swietny ośrodek szkolenia kierowców , Jazdy z Panem Tomkiem (1) Gorąco polecam , zdałem wszytsko za pierwszym razem nie było żadnych... Piotr Hoppe Delta (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku!!! Dziękuje Tomkowi za... Jula DELTA i jazdy z TOMKIEM ! (1) Polecam naukę jazdy w delcie, Tomek jest świetnym instruktorem, jazdy w... Agnieszka Polecam Adama ! (1) Dziękuję za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu dzięki Tobie zdałam... Ania Polecam OSK Delta! (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Przyjazna atmosfera zarówno w trakcie kursu... Seba Najlepsza szkoła jazdy w 3city (1) Dzięki Panu Tomkowi który skrupulatnie uczył mnie jazdy i przepisów ruchu... Kasper dzikus - opinia (1) Dziekuję Panu Tomaszowi za miłą atmosferę i pełen profesjonalizm w czasie... dzikus Monika - opinia (2) Tomek- najlepszy instruktor w Delcie, lepszego juz nie znajdziecie, jak... Monika Polecam Adasia (1) Zdecydowanie polecam Adasia, pełen profesjonalizm, anielska cierpliwość i... Sylwia Polecam (1) Serdecznie polecam Deltę :) Instruktorzy najlepsi na świecie, a w... Ania Polecam (1) Polecam nauke jazdy Delta!!! Własnie zdałam egzamin! Instruktorzy najlepsi, a... Edyta Najlepsza szkoła w Gdańsku!!! (1) Na początku chciałem napisać,że zapisałem się do OSK/nie bedę tu wymieniać... Wojtek Tomek - najlepszy! (1) Polecam szkołę Delta, a w szczególności jazdy z instruktorem Tomkiem! Z... Sylwia