Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Zdałem za 1 razem ! (1) Super instruktorzy ( miałem okazje mieć kilku ), wykłady teorii prowadzone w... Sebastian Delta + Adam = prawko! (1) Adaś, Dzieciaku:) bez Ciebie nie trzymałabym dziś w rękach tego świstka... ajka Dziekuje Adam :) (1) Zaczelam nauki w innym osrodku lecz nawet przez 30 godz. nie nauczyli mnie... Justyna
A jednak cuda się zdarzają. (1) Byłam osobą, która pierwszy raz siedziała za kierownicą samochodu właśnie na... Dorota Kruk NAJLEPSZY INSTRUKTOR...TOMEK :) (1) Gorąco polecam tę szkołę, a w szczególności Arletę i Tomka. Arleta dziękuję... mloda5 Zdałam za pierwszym razem... (1) Jeździłam z Remkiem i kilka godzin z Jackiem w zastępstwie. Fantastyczni... M Niemożliwe stało się możliwe!!! (1) Kiedy rozpoczynałam kurs nauki prawa jazdy - wstyd się przyznać - nie... Magdalena S Polecam (1) Bardzo polecam Szkołę nauki Jazdy Delta w Gdańsku. Najlepszym instruktorem... Eliza prawo jazdy "B" (1) Super Szkoła. Poziom teoretyczny i praktyczny na wysokim szczeblu. Na... Waldek Szczęsliwy posiadacz prawa jazdy :) (1) Serdecznie polecam ten ośrodek a szczególnie pomoc instruktorską p.Adama.... Robson Polecam każdemu ;) (1) Serdecznie polecam OSK Delta a zwłaszcza instruktora Adama. Pomimo tego że... Rafał B. Dziękuję i polecam (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem jest to zasługa mojego instruktora - Tomka.... Agata POLECAM (1) Wspaniała szkółka. Zdecydowanie polecam, a w szczególności instruktora Tomka.... Daria Mega polecam! (1) Dwa miesiące temu robiłem w tej szkole prawko na motocykl. Moim instruktorem... Krzysiek Polecam! (1) Ja, co prawda, nie zdałam za pierwszym razem, ale i tak polecam tą szkołę i... Maria Zdany za pierwszym razem Kat A (1) 5 godzin jazdy z Marcinem wystarczyło, żeby zdać egzamin za pierwszym razem... Tomek DZIĘKUJĘ!!! Kat. A :) (1) Kiedy przyszłam do Delty, byłam zupełnie "zielona" i miałam spore wątpliwości... Olga Kat A (1) Co tu wiele mowic profesjonalnie, szybko i bardzo skutecznie. Mysle ze tak... Maciej Podziękowania (1) Polecam serdecznie OSK DELTA, a przede wszystkim instruktora TOMKA, dzięki... Ewa PROFESJONALIŚCI !!! (1) Po kilku nieudanych próbach zaliczenia egzaminu na prawo jazdy, które były... Patryk