Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Polecam! (1) Zajęcia teoretyczne były przeprowadzone przez p.Remika profesjonalnie i w... Marta :) Polecam:) (1) Zdecydowanie polecam Delte dla osob, które pragną dobrze przygotować się do... Sylwia Polecam (1) Gorąco polecam ośrodek Delta, dzięki któremu zdałem egzamin na prawo jazdy za... -N
Podziękowania dla DELTY (1) Zdecydowanie w mojej opinii ośrodek DELTA zasługuje na miano najlepszego... Karolina Podziękowania dla DELTY (1) ADAM dziękuje Ci za wszystko! Przede wszystkim za to, że nauczyłeś mnie... Karolina Podziękowania dla DELTY (2) Zdecydowanie w mojej opinii ośrodek DELTA zasługuje na miano najlepszego... Karolinna21 DZIĘKUJE!:) (1) Dzięki tej szkole i profesjonalnej kadrze zdałam za pierwszym razem!!!:)... Martyna SERDECZNIE POLECAM! (1) Ośrodek DELTA naprawdę godny polecenia. Teoria przekazana w przystępny... A Delta (1) Świetny ośrodek szkolenia kierowców. Świetna kadra instruktorska, szczególnie... Marta Polecam Deltę (1) Moim instruktorem jazdy był Tomasz Dobek. Bardzo fachowo i rzetelnie... Piotr zadowolona - opinia (1) Polecam wszystkim pracującym i zabieganym kobietom naukę jazdy w... zadowolona Tylko w Delcie! (1) Znajomy powiedział mi, ze jak robić prawo jazdy to tylko w Delcie i miał... Żaneta po tej szkole szybko zdasz (1) kurs zaczęłam pod koniec maja a 24 września zdałam egzamin . Dla mnie jest... Agnieszka POOLECAM!! (1) Bardzo polecam Deltę i p. Tomka, dobrze przygotowal mnie do egzaminu,... Klaudia K. TYLKO DELTA, TYLKO ADAM !!!! (1) Jak prawo jazdy to tylko w Delta!!! Polecam wszystkim ten ośrodek szkolenia... 08 08 1982 Polecam !!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek. Egzamin zdałem za pierwszym razem a to jest... MATEUSZ NAJLEPSZA INSTRUKTORKA-ARLETA !!!POLECAM!!! (1) Hura!!! Egzamin zdałam i ten sukces zawdzięczam oczywiście mojej... DOROTA POLECAM (1) Rewelacyjna atmosfera zarówno podczas teorii jak i praktyki. Bardzo... Iwona REWELACJA!!! (1) Najlepszy ośrodek w trójmieście. Mają bardzo przystępną cenę kursu, teoria w... Olka SUPER OSRODEK!!! (1) Goraco polecem ten osrodek!! Naprawde warto zaczac kurs prawka wlasnie tu w... Krystian Kreft