Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

POLECAM! (1) Egzamin nie był żadnym problemem po jazdach z Arletą. Na jazdach panuje... Marcin Polecam! (1) Polecam naukę jazdy Delta w Gdańsku! Najlepsi instruktorzy, szczgólnie Pan... Patrycja Tomek -najlepszy instruktor (1) Dziękuję całej ekipie z Delty za dopasowanie się do kursanta, profesjonalizm... Dorota
TOMEK DZIEKUJE :) (1) choć w to nie wierzyłam- udało się! zdałam za drugim razem i wiem że 90% tego... Ilka Szkoła godna polecenia (1) Wszystkim, którzy stoją przed wyborem szkoły nauki jazdy gorąco polecam.... Natalia OSK Delta (1) Szkoła fajna. Sumiennie wykonują swoja pracę, zwłaszcza szkolenie... Przeciw mgłowy Polecam Panią Arlete (1) Serdecznie polecam OSK Delta ,uczęszczałam do innej szkoły, ale dzięki... Asia Tylko delta!!!! (1) Właśnie wróciłam ze zdanym egzaminem! Serdecznie podziękowania dla Arletki... Justyna polecam Adama! (1) Udało mi się zdać prawko za 2 podejściem :) Polecam jazdy z Adamem,... Natalia Dziękuję (1) Wczoraj właśnie zdałam egzamin na prawo jazdy!Nadal jestem w euforii!!!... Anita ADAM = SUKCES (1) Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem :) to dzięki Adamowi udało... Agnieszka Polecam Panią Arlete! (1) Prawdziwy fachowiec, uczy najmniejszych szczegółów, zabiera w miejsca... Zoldar Tomasz z DELTY najlepszym instruktorem!!! (1) Bardzo dziekuje najlepszemu instruktorowi Tomaszowi za to że dał rade ze mną... Tomasz z Wrzeszcza Droga Delto ;) (1) Z całego serduszka dziękuję! Robaczki, spisaliście się na medal i... D. ;) DZIĘKUJĘ :) (1) Prawko zdane za 1 razem, dzięki super przygotowaniu przez DELTĘ :) POLECAM!!! Adam Przybylski Najlepszy instruktor ever (1) Z całego serca polecam Deltę, a przede wszystkim Pana Tomka ; ). Świetnie... Ulka DZIĘKI ADAM ; ) (1) Witam :) chciałabym podziękować ADAMOWI za wspaniale przygotowanie do... J&J Pani Arleta (1) serdecznie polecam ! Egzamin zdany za pierwszym razem :) Misia Polecam Tomka OSK Delta (1) Praktyka z P. Tomkiem-najlepszym instruktorem jakiego można sobie wymarzyć.... Renia Adam jest najlepszy :) (1) Właśnie wróciłam z mojego 2 egzaminu ZDAŁAM. Wcześniej miałam innych... Asia K