Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Zdany za pierwszym. (1) Polecam jazdy z Panem Markiem Chojeckim, który był cierpliwy, ale też... Ania Świetna szkoła jazdy (1) Rewelacyjna szkola nauki jazdy ! Gorąco polecam instruktora p.Bartka.... Sylwia Super instruktorzy. (1) Dzięki Panom z Delty udało się uzyskać wymarzony kawałek plastiku, cierpliwi... Mateusz Tocha
Polecam (1) Bardzo polecam szkółkę a jeszcze bardziej polecam jazdy z panem Markiem,... Olaf Langowski Najlepsza ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku (1) Profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy w miłej i przyjemnej atmosferze.... Andrzej Polecam! (1) Przecudowna kadra, szybkie terminy, teoria wyłożona bardzo dostępnie, a jazdy... Ania Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania osk delta. Bardzo dziekuje panu... Magdalena polecam!! (1) z całego serca polecam deltę Alicja Super szkoła (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście!! Super instruktorzy! Jędrek Śledziński Polecam (1) Polecam, szczególnie instruktora Tomka :) Agata Polecam. (1) Polecam. Szkola super. Instruktor Marek najlepszy. Nauczy kazdego . Jedyny w... Izabela Najlepsza szkółka w trójmiejscie (1) Polecam serdecznie wszystkim osobą mającym problem ze zdaniem egzaminu... Magdalena Polecam!! (1) Bardzo polecam!! Bardzo mili instruktorzy, dużo potrafią nauczyć i na pewno... Kacper Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu!! (1) Polecamy wszystkim OSK Delta, kto chce zapisać się pierwszy raz lub też na... Adrian i Mateusz Nie ma rzeczy niemożliwych ! (1) Kochani ! Jeśli przeglądacie opinie w poszukiwaniu najlepszej szkoły na... MonikaLukrecja Polecam Delte ! (1) Gorąco polecam Delte Asia Suuuper (2) Po dwóch godzinach wykupionych w tej szkole podszedłem do egzaminu. Zdane... Maciej Poooleeecam!! (1) Należałam do osób,które boją się spróbować swoich sił za kółkiem.Po... Karolka Cieszę się, że tu trafiłam! (1) Po pięcioletniej przerwie od robienia prawka wystarczyło kilka godzin z Panem... D3 Szkolenie Psów Gdańsk Super ośrodek szkoleniowy OSK Delta !! (1) Polecam szkółkę OSK Delta. Bardzo dobre podejście do kursantów i do... Konrad