Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Zdane! (1) Dziękuję panu Markowi, dzięki któremu zdałem egzamin za pierwszym razem.... Łukasz Zdane (1) Polecam serdecznie chłopaków z Delty :) Wasalaa Zdane! (1) Po dwóch miesiącach przerwy od dotykania kółka, wystarczyły 2h dzień przed... Mateusz Piepiórka
Osk Delta (1) Najlepsza szkola w Trójmieście Damian Obarzanek Najlepsze szkoła jazdy! (1) Super instruktorzy (polecam pana Tomka), Nauka przeprowadzona wzorowo.... Rafał Polecam! (1) Dziekuje panu Markowi, dzieki ktoremu zdalam egzamin za pierwszym razem.... Karolina Polecam! (1) Super Obsługa, Kurs na wysokim poziomie. Dziękuje Delcie za pomoc w zdaniu... Szymon Działakiewicz Najlepsza szkoła jazdy!!! (1) Super szkółka. Dziękuje za świetne przygotowanie Panu Markowi!!! Miły,... Patryk Sprawnie i miło (1) Teoria bardzo dobrze i miło przeprowadzona przez Pana Tomka, jazdy miałem z... Emil Polecam Serdecznie OSK Delta (1) Polecam szkołę jazdy wszystkim którzy chcą bezproblemowo zdać prawo jazdy.... Michał Nauka jazdy - Delta (1) Teoria zrobiona bezproblemowo w weekend. Podczas jazd na początku nie szło mi... Krzysztof Sz. Polecam (1) Po kilku latach od kursu przeprowadzonego w innym OSK, postanowiłem kolejny... Patryk P Co ty dużo mówić (1) Same kozaki. Instruktor Tomek przygotowuje tak, ze zdaje się za pierwszym... Filip Żelaskowski Dzięki tej szkólce zdałem na prawko kat B (1) Chciałbym bardzo podziękować Panu Tomkowi za naukę jazdy oraz Panią z biura... Daniel Jankowski Polecam DELTE (1) Serdecznie polecam OSK DELTA! Szkoła umożliwia nauczenia się tak ze egzamin... Jakub Bardzo polecam! (1) Jeśli ktoś jest w stanie nauczyć mnie jeździć to nauczy każdego :) Tomek... Ula Kat B (1) Polecam szkołę DELTA ! Prawko zdane za pierwszym dzięki świetnemu... Patrcycja :) (1) OSK Delta to bezstresowa,spokojna i sympatyczna atmosfera podczas nauki jazdy Aniia Polecam (1) Wczoraj zdałam prawo jazdy jestem szczęśliwa ze trafiłam na tak idealna... Martyna Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Prawko zdane za pierwszym razem . Bardzo dobźi nauczyciele oraz bardzo miła... Bartosz