Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

10/10 (1) Polecam, zdane za pierwszym bez stresu. Kacper zdane za 1 !! delta najlepsza szkoła jazdy! (1) Wybierając szkole jazdy byłam w 100% zdecydowana na Deltę i nie zawiodłam się... Aleksandra Najlepsza szkoła jazdy na świecie! (1) Pan Marek- najlepszy instruktor na świecie. Z całego serca dziękuję za... Domunika
Delta najlepsza ! (1) Bardzo mi się podobały warunki i atmosfera w jakiej były prowadzone zajęcia... Kamil Delta (1) Pan Marek najlepszy instruktor na świecie Anna Wandtke Super! (1) Kursy dostosowane są do indywidualnych potrzeb przyszłych kierowców,... Julia bardzo polecam ! (1) bardzo polecam Tomka i Pana Marka. Pełen profesjonalizm i duza cierpliwość :)... Kasia Najlepsza szkoła jazdy!! (1) Z całego serca polecam!! Większość godzin wyjeżdżone z panem Tomaszem plus... Hanna Najlepszy Instruktor Bartek (1) Bardzo polecam Bartka , człowiek i instruktor złoto , świetnie się z nim gada... Krzysiek Bardzo dziekuje Bartkowi!!!! (1) Najlepsza szkola jazdy !!!!! Przyszłam do szkoły z polecenia. Polecam bardzo... Magda Polecam ! Najlepszy instruktor! (1) Z całego serca polecam Pana Marka! Dość długo męczyłam się ze zdaniem prawo... Asia Pooooooolecam! Best of the best (1) W odniesieniu do szkoły... Rewelacja każdemu kto stara się nauczyć o prawo... Marta Polecam !!! (1) Świetny ośrodek szkoleniowy, który wypełni przygotuje do egzaminu. Z całego... Wiktoria Sprawnie skutecznie i bezproblemowo (1) Szkoła jazdy godna polecenia. Część teoretyczna przebiegła sprawnie i bez... Anonim OSK Delta (1) Obsługa Całego zespołu na wysokim poziomie ,każda z osób wykonuje swoją prace... Agnieszka Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam szkółkę jazdy osk delta. Niesamowite podejście do kursanta,... Martyna Dybowska Serdecznie polecam szkołe OSK Delta ! (1) Chciałbym polecić Osk Delta i Podziękować za naukę p.Markowi i p.Tomkowi... Sylwester Z Polecam OSK Delta - najlepsi w Trójmieście! (1) Podziękowania dla p. Marka i p. Tomka za przekazaną wiedzę i profesjonalizm w... Artur Zdałam :) (1) Mimo tego, iż nie jestem z Gdańska postanowiłam zdawać prawo jazdy właśnie... Karolina Zdane za pierwszym razem!!! (1) OSK Delta to najlepsza szkoła jazdy bez dwóch zdań, teoria w małym palcu... Oliwia Olszewska