Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Natalia - opinia (1) Miła atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu . Polecam . Natalia Kamil - opinia (1) Nic dodać nic ująć, pełen profesjonalizm i zdane za pierwszym razem :))) Kamil kobieta - opinia (1) Dziękuje Tomkowi i Bartkowi ze wlozyli swoja ciezka prace abym mogla zdac... kobieta
Maciej - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Pan Tomek bez dwóch zdań jest najlepszym... Maciej Mężczyzna 35 lat - opinia (1) Wybrałem szkole jazdy Delta ze wzgledu na pozytywne opinie o wykwalifikowanej... Mężczyzna 35 lat Julia - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółkę jazdy! Świetna atmosfera, profesjonalna nauka.... Julia . - opinia (1) Bardzo dobra nauka jazdy, super atmosfera! Polecam serdecznie . Anita - opinia (1) Teoria i praktyka zdana bezbłędnie za pierwszym razem. Wykwalifikowani... Anita Bartek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki w OSK Delta. Świetne, profesjonalne... Bartek MM - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie ! Wszystko przebiegło bardzo miło i sprawnie.... MM Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim tę szkołę jazdy, instruktorzy bardzo dobrze... Klaudia Tomek P. - opinia (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, zarówno z teorii, jak i z... Tomek P. Paulina - opinia (1) Dzięki Delta zdałam egzamin pozytywnie! :) Super atmosfera dobre podejście i... Paulina Polecam- Super szkoła! (1) OSK Delta to super szkółka. Jazdy z Panem Markiem był to świetnie spędzony... Aslan Kacper - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Delta, wszystko poszło bardzo sprawnie, pan Tomasz... Kacper Świetna szkoła!!! (1) Gorąco polecam OSK Delta! Pełen profesjonalizm w serdecznej atmosferze! Część... Aleksandra Jarocka Polecam gorąco (1) Cały sukces tej szkoły to wspaniali instruktorzy,którzy wykazują się pełnym... Agnieszka Ł. Polecam !!! (1) Pan Tomek, najlepszy instruktor pod słońcem jazdy prowadzone profesjonalnie i... Jakub Gałązka Michał I. - opinia (1) Polecam bardzo zdałem za pierwszym razem i pozdrawiam dziewczyny z biura Ole... Michał I. Agnieszka - opinia (1) Szkoła jazdy godna polecenia. Jestem osobą pracującą w systemie zmianowym,... Agnieszka