Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm, z ogromną przyjemnością odbyłem cały kurs. Szczególnie... Kamil Paulina - opinia (1) Egzamin zdany dzisiaj za pierwszym podejściem! Rewelacyjne przygotowanie,... Paulina Laura - opinia (1) Wszystko zdane za pierwszym razem wszystko zajęło mi tylko 3 miesiące.... Laura
Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu przygotowującego do prawa jazdy kategorii B.... Alicja Kasia A. - opinia (1) Do Delty przyszłam na jazdy dodatkowe, ponieważ w szkole w której robiłam... Kasia A. Natan - opinia (1) Zdałem po nauce w tym ośrodku, Pozdrawiam Natan Bartosz Nicki - opinia (1) Pan Tomek wie jak przekazać wiedzę na zajęciach z teorii i jestem z tego jak... Bartosz Nicki Dawid - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, zdecydowanie najlepsza szkoła nauki jazdy w... Dawid P.S. - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne - zagadnienia przekazane w ciekawy i... P.S. Ola - opinia (1) Polecam tę szkołę jazdy. Profesjonalna obsługa i sposób realizacji kursu.... Ola Weronika - opinia (1) Polecam każdemu! Pan Tomek najlepszy instruktor z jakim miałam okazję... Weronika Angelika H. - opinia (1) Z polecenia koleżanki wykupiłam jazdy dodatkowe u Pana Marka, wystarczyło... Angelika H. Amelia Cudnik - opinia (1) Świetna szkółka polecam z całego serca! Amelia Cudnik Klaudia K. - opinia (1) Dzięki Panu Markowi z Delty zdałam egzamin praktyczny po 2 latach przerwy za... Klaudia K. Agata - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy ! :) świetna instruktorka jazdy !!! Bezstresowo,... Agata Aleksandra Wybraniec - opinia (1) osk delta- to bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców! Zwłaszcza tych... Aleksandra Wybraniec Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy to właśnie Delta. Gorąco polecam wszystkim.... Natalia A. - opinia (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście. Pani Ada, przygotowała mnie do egzaminu... A. Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście.:) Bardzo miła atmosfera i świetni... Natalia Krysia - opinia (1) Dzięki wielkiej cierpliwości i indywidualnemu podejściu Pana Tomka czułam się... Krysia