Monika - opinia
To,że idę na kurs prawa jazdy o 20 lat za późno, przekonałam się dość szybko
Te wszystkie znaki, skrzyżowania, pierwszeństwa
O zgrozo
Czarna magia
Teorię prowadził p.Tomek, który wszystko dokładnie tłumaczył, podawał przykłady, abyśmy na początek, przynajmniej w teorii, mogli poznać zasady ruchu drogowego
Na jazdy, trafiłam do p.Rafała ️
Ile to ja łez wylałam, że ja się nie nadaję, że ja nie dam rady, że to nie jest jednak takie proste jak się wydaje...
Na szczęście, Rafał widział we mnie potencjał ️
Ile ten człowiek miał cierpliwości, w tłumaczeniu mi, po set razy tego samego...
Wiedza i znajomość zasad ruchu drogowego na najwyższym poziomie
Po wielu miesiącach nauki ( nie liczcie na to,że będziecie Kubicami, po 30 godzinach - choć tacy się zdarzają! ) .
udało się!
egzamin zdany bezbłędnie!
Polecam z czystym sumieniem osk delta oraz instruktora Rafała, bo jak blondynkę, w średnim wieku nauczyli jeździć, to Was też nauczą
Powodzenia
Te wszystkie znaki, skrzyżowania, pierwszeństwa
O zgrozo
Czarna magia
Teorię prowadził p.Tomek, który wszystko dokładnie tłumaczył, podawał przykłady, abyśmy na początek, przynajmniej w teorii, mogli poznać zasady ruchu drogowego
Na jazdy, trafiłam do p.Rafała ️
Ile to ja łez wylałam, że ja się nie nadaję, że ja nie dam rady, że to nie jest jednak takie proste jak się wydaje...
Na szczęście, Rafał widział we mnie potencjał ️
Ile ten człowiek miał cierpliwości, w tłumaczeniu mi, po set razy tego samego...
Wiedza i znajomość zasad ruchu drogowego na najwyższym poziomie
Po wielu miesiącach nauki ( nie liczcie na to,że będziecie Kubicami, po 30 godzinach - choć tacy się zdarzają! ) .
udało się!
egzamin zdany bezbłędnie!
Polecam z czystym sumieniem osk delta oraz instruktora Rafała, bo jak blondynkę, w średnim wieku nauczyli jeździć, to Was też nauczą
Powodzenia