Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Radek - opinia (1) Zdecydowanie polecam ️ Pan Marek petarda instruktor praktyka za pierwszym... Radek maja - opinia (1) Pan instruktor Tomek najlepszy:) dziękuje bardzo! maja Wiki - opinia (1) osk delta najlepsi z najlepszych Polecam instruktora Rafała. Egzamin... Wiki
Natalia - opinia (1) Zapisałam się do OSK Delta po nieudanym kursie w innej szkole jazdy.... Natalia Asia - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, Pan Tomek bardzo cierpliwy i wyrozumiały, wiele mi... Asia Sylwester - opinia (1) Świetna szkoła, pan Tomek bardzo dobrze nauczył mnie teorii, dzięki czemu nie... Sylwester Kalina - opinia (1) Przygotowywałam się do egzaminu na prawo jazdy kat. B w Delcie i zdałam za... Kalina Basia - opinia (1) Nigdy w życiu nie jeździłam samochodem. Wybrałam osk delte bo poleciła mi... Basia Maciej - opinia (1) Super Szkolka polecam.Bardzo miła atmosfera najlepszy kierowca P. Rafał Maciej Dominika - opinia (1) Pane Marek super instruktor egzamin zdany bezbłędnie! Dominika Remigiusz Z - opinia (1) Super szkółka. Pan Marek, któremu serdecznie dziękuję, naucza na najwyższym... Remigiusz Z Martyna - opinia (1) Pan Tomek bardzo miły i spokojny. Wyczerpująco wszystko tłumaczy i odpowiada... Martyna Julia S - opinia (1) Przede wszystkim duża cierpliwość, wiedza, podejście i super atmosfera... Julia S Mateusz - opinia (1) Bardzo dobra jakość nauczania i mili pracownicy Mateusz Magda - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem, więc to najlepsza reklama! Uczyłam się od zera,... Magda Karolina R - opinia (1) Bardzo polecam! Zadałam za pierwszym razem! Karolina R Kamila Pigońska - opinia (1) Polecam w 100% OSK Delta. Profesjonalnie i sprawnie. Egzamin teoretyczny i... Kamila Pigońska Adrianna - opinia (1) Zaczynałam z zerowymi umiejętnościami, a dzięki tej szkole i głównie dzięki... Adrianna Maciej - opinia (1) Świetna szkoła, teoria wykładana bardzo ciekawie, podczas praktyk dostałem... Maciej Ola - opinia (1) Polecam! Pełen profesjonalizm i super atmosfera! Miałam okazje jeździć z... Ola