Dobudowa balkonu

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Dzień dobry,

posiadam mieszkanie na parterze, mieszkanie aktualnie nie ma balkonu, ale według mnie i kilku sąsiadów na balkon znajdzie się miejsce nad wjazdem do hali garażowej. Czy macie do polecenia kogoś kto mógłby ocenić czy rzeczywiście będzie możliwość wybudowania tego balkonu ? Czy macie doświadczenie z dobudowywaniem balkonu ? jakieś wskazówki jak się do tego zabrać ? z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Techniczna możliwość jest praktycznie zawsze. Może być co najwyżej drogo w realizacji.
Ale nie to jest głównym problemem a kwestie prawne - szczególnie jeśli budynek jest własnością spółdzielni. Ale nawet jeśli to wspólnota (która bezproblemowo się na to zgodzi) to i tak załatwienie papierologii może cię wykończyć ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda nerwów i zdrowia...

Na szczęście wspólnota nie ma nic przeciwko temu :D mam nadzieje że gdy podejmę się już wyzwania to dam radę !

Inne tematy z forum

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? (8 odpowiedzi)

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? Myślę o kupnie mieszkania w Morska Park w Gdyni, który...

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...