Dom Kultury Gdynia Wielki Kack

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam!
Czy któraś z Was miała tam wesele, albo zamierza mieć? Jak było z wystrojem? Same ustajałyście? Jak się tańczyło na kafelkach? I ile osób pomieści ta sala? Czy 120 jest realne?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dom Kultury Gdynia Wielki Kack

up:)

No to podbijam :) Może ktoś jednak tam miał lub ma zamiar mieć?

a nie chodzi Ci o Dom Kultury w Malym Kacku?

znam tylko dom kultury w Małym Kacku, ale podobno tam już nie urządzają wesel...za to w kacku jest podobno jakas fajna sala z kucharkami na działkach...

jest w kacku sala na działkach- byłam tam na imprezie ale raczej nierealne jest 120 osób tam pomieścić. A sala w domu kultury to faktycznie- chyba chodzi o tę w Małym Kacku i nie robią już tam wesel od jakiegoś czasu.

Może pomyliły mi sie Kacki :) Ale i salę " w ogrodach" i ten Dom Kultury znam. Z ogrodow musieliśmy zrezygnować, własnie ze wzglądu na ilośc osób, ale w Domu Kultury!!! My mamy tam zarezerwowana salę, trochę mnie zestresowałyscie, ale w piatek sie upewnie. Mam nadzieje, ze facet nie zapomniał o naszej rezerwacji robionej w marcu.
dzięki

Wolalam się upewnić i wesela nadal robią :) Może mieli przerwę, ale już jestesmy umówieni na podpisanie umowy. Kamień spadł mi z serca, bo zdeczko sie zestresowałam.

alkaprim możesz mi dać namiary na tą sale w kacku nr tel. i adres

Osiedlowy Dom Kultury
81-504 Gdynia, Łowicka 51, tel. (58) 6647377, fax (58) 6622772

Dziś rozmawialam z panem z Kacka- nadal robią wesela. Umówilismy się już na podpisanie umowy. Sala na około 120os. My mamy własnego Kucharza i nie ma z tym klopotu. Trzeba to zobaczyć i mieć pomysł na przystrojenie, bo jako sama sala to zbyt atrakcyjna nie jest.
Powodzenia!

kurcze, byłam tam kiedyś na 18 i jakos mi sie ta sala nie widzi na 120 osób....

no ale to dawno było :)))

hej, bylismy tam w zeszłym roku we wrzesniu na weselu przyjaciół. nie wiem kto ci powiedział ze tam sie zmiesci 120 osób ale moim zdaniem bedzie cięzko.
bylo nas 70 osób i akurat miejsca starczyło. Boje sie ze przy pełnej 'obstawie 120 osób moze byc ciasno.
Co do tańczenia na kafelkach to nie było raczej problemy po prostu trzeba uwazac z szalenstwami bo mozna sie poslizgnąc...
Fajne jest to ze mozna wyjsc na zewnatrz i odetchnac swiezym powietrzem - z tego co pamietam to było bardzo cieplo jak na koniec wrzesnia...

Ja byłam na weselu na 110osob i nie chcialo mi się wierzyć, ze tyle tam weszło. My bedziemy i tak mieli ok. 100 (bo pewnie część z zaproszonych nie pojawi się) więc myslę, ze bedzie luz.
No i to wyjście na dwór też jest dobre.

Podbijam, może ktoś planuje albo miał :)

I jeszcze raz do góry :)

Inne tematy z forum

Hałas kolejowy (4 odpowiedzi)

Jak duży jest hałas kolejowy w obrębie ulic izerska, gnieźnieńska, myśliborska, kruszwicka? Czy...

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...