Krystyna - opinia (1) Polecam gorąco ! Wielkie zaangażowanie w doradzenie klientowi materiałów,... Krystyna POLECAM (1) jestem bardzo zadowolona z usług Roletomanii.Miło , szybko i niedrogo a... K.K. Nowa instalacja gazowa (1) Zleciłam firmie P.Zdzisława wykonanie instalacji j.w.od licznika na klatce... Barbara Urbaś
Polecam!!! Tapicer na Medal ! (1) Powiem krótko i na temat Kanapa tapicerowana najnowszy szyk jaki sobie... Zachwycona klientka Lupińska Jestem zadowola z usługi (1) Firmę Rosa polecono mi już jakis czas temu, a że wymieniłam okna, to... Alina Firma godna polecenia (1) Pan Konrad wykonywał u mnie w mieszkaniu prace wykończeniowe, sufit... JM BB slowackiego (1) swietne miszkANKO MILA OBSLUGA BARDZO SIE CISZYMY Z MEZEM Z dobrego wyboru... kasia POLECAM! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Eco-Vac. Długo zastanawialiśmy się z mężem... Joanna W. POLECAM! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa - oddział w Gdyni. Zamówione drzwi - a... J & I OKNA (1) jestem bardzo zadowolona z zakupu i montażu okien w moim mieszkaniu;... Ewa Firma godna polecenia (1) Otrzymałam szereg gotowych projektów z którego odrazu wybrałam najładniejszy... Karolina Pan Daniel wkonał dla mnie całą instalacje wodną i C.O. w moim mieszkaiu w Sopocie. (1) Co tu dużo pisać ? Szukałam kogoś kto wykona w moim mieszkaniu nowe... Marta Skalska Całkowita porażka - wadliwe drzwi i ościeżnica, reklamacja rozpartywana PONAD ROK (2) Ostrzegamy: latem 2008 zamówiliśmy drzwi wewnętrzne POL-SKONE i czekaliśmy 2... Agnieszka arogancja (1) po zgłoszeniu reklamacji nie otrzzymałem terminu wykonania interwnncja... henryk walkowski Godny polecenia (1) Certyfikat wykonany w umówionym terminie, rzetelnie, poprzedzony dokładnym... Bogna Miła, sympatyczna Pani (1) Oszczędność czasu klienta - usługa wykonana expresowo i solidnie.... Karola Hammer - opinia (2) Mieszkałem w Chyloni 33 lata.Bardzo kocham swoją dzielnicę. Hammer Nie rozumiem... (2) ...tych pozytywnych opinii na temat dzielnicy Nowy Port. Moim zdaniem autor... Koliberek1990 Brama garażowa z pilotem i drzwi (1) Kupiliśmy z mężem od tej firmy bramę garażową na pilota i drzwi wejściowe do... Jolanta Bajaś Nigdy wiecej!!!!! (1) Zdecydowanie nie polecam usług tego przedsiębiorstwa! Przy montażu okien... Anna